Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

zona

Remont, OSHEE: Zonat që preken

OSHEE njofton se disa zona në kryeqytet do të jenë pa energji elektrike, pasi do të bëhen stakime për tre ditët në vijim për shkak të punimeve që po kryhen në nënstacionin Farkë. Në datat 29-31 janar, nga ora 9:00 deri në 13:00, do të…

OSHEE, harta e zonave ku do ketë ndërprerje

Ndërprerjet e energjisë vijojnë sërish për shkak të punimeve në linja e nënstacione. Kështu, nga punimet që do të kryhen në nënstacionin Qafë Mollë, disa zona të Tiranës do të kenë ndërprerje energjie. Kufizimet sipas OSHEE do të jenë…

Dështon procedura për katër leje minerare

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka bërë publike së fundmi ofertat fituese për katër zona minerare, për të cilat procedura konkurruese u mbyll në maj të këtij viti me paraqitjen e ofertave. Paralelisht me fituesit janë shpallur…

Ndotja e mjedisit në zonat naftënxjerrëse

Në fushat e naftës në jug të Shqipërisë, banorët që jetojnë pranë puseve vuajnë pasojat shëndetësore dhe ekonomike që sjell ndotja e tokës, e ajrit dhe e ujërave nga kompanitë hidrokarbure, ndërkohë që autoritetet duken të pafuqishme për…

Shpallen fituesit për shtatë zona minerare

Ish- Ministria e Energjisë dhe Industrisë (tashmë e Infrastrukturës dhe Energjisë) ka shpallur ofertat fituese të shtatë subjekteve për shfrytëzimin e zonave minerare në vend. Bëhet fjalë për ofertat e paraqitura në muajin qershor dhe që…

Lejet minerare, hapen proçedurat për 15 zona

Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka hapur për shprehje interesi 15 zona të reja minerare në gjithë vendin. Të gjithë operatorët e interesuar duhet të dërgojnë ofertat pranë kësaj Ministrie, duke paraqitur dokumentacionin e nevojshëm.…

Zonat e mbrojtura, çfarë ndodh me HEC-et

Këshilli i Ministrave ka miratuar ligjin e ri për zonat e mbrojtura që sjell një serë risish në aspektin e përcaktimeve ligjore por edhe detajon penalitetet për rastet e dëmtimit të tyre. Por çfarë do të ndodhë me ata që ushtrojnë…

OSHEE: Nesër punime në disa zona të Tiranës

Për shkak të punimeve që po kryhen në disa nënstacione, OSHEE ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Përmes një njoftimi Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të…

KEK përkrah MMPH-së për ndërtimet në Hade

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka theksuar se me vendimin e qeverisë së Republikës së Kosovës për shpalljen e asaj zone “Zonë e Interesit të Veçantë Ekonomik” janë obliguar MMPH-ja dhe Kuvendi Komunal i Obiliqit të zbatojnë këto…