Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

zgjerim

Prishtinë, nuk do ketë zgjerim të rrjetit ngrohës

Një prej premtimeve të kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti ishte zgjerimi i rrjetit të ngrohjes. Por, ky premtim tashmë po mbetet i parealizuar. Në tetor nis sezoni i ngrohjes. Po në tetor mbahen zgjedhjet lokale, por nuk do të ketë…

Në pritje të liberalizimit, zgjerohet tregu

Në pritje të hapjes së tregut të energjisë dhe veçanërisht shtimit të investimeve në sektorin privat të energjisë, numri i kompanive që licencohen për prodhimin dhe tregtimin e energjisë ka ardhur në rritje. Sipas të dhënave të  Entit…

Norvegjia zgjeron fushën e naftës Tambar

Drejtoria Norvegjeze për Naftën (DNN) ka dhënë leje për të përdorur objektin në fushën e naftën Tambar në Detin e Veriut deri më 1 janar të vitit 2022. Nga DNN theksojnë se sipas planit afati ishte caktuar në 15 vite, që skadon më 15…

KEDS merr leje për të zgjeruar rrjetin

Në ambientet e shkollës "7 Marsi", Drejtori i Investimeve Kapitale në Komunën e Prishtinës, Hysen Durmishi mbajti një takim me banorët e lagjes Emshir Kalabria, për ta diskutuar investimin e KEDS-it në këtë lagje. Ditë më parë Kompania…

Qipro zgjeron përpjekjet për korridorin e energjisë

Qiproja po zgjeron përpjekjet e saj për të krijuar një korridor të energjisë nga Mesdheu Lindor drejt Evropës, referoi Ministri i Energjisë Yiorgos Lakkotrypis. Lakkotrypis, në Sofje, Bullgari, ku ai shoqëroi Presidentin Anastasiades në…

OSHEE zgjeron rrjetin në Librazhd

Në disa zona të thella të Librazhdit, moti i keq i një viti më parë shkaktoi probleme të mëdha për furnizimin me energji elektrike. Si pasojë, disa fshatra mbetën pa energji elektrike për më tepër se një muaj. Për këtë arsye, amortizimi…

MOL vijon zgjerimin në Slloveni

Grupi hungarez i energjisë MOL po vazhdon zgjerimin e tij në Slloveni duke blerë 17 stacione të benzenës Agip operuar nga filiali slloven i grupit italian Eni, raporton Slovenian Times. Marrëveshja është subjekt i miratimit rregullator,…

Kosovë, zgjerohet rrjeti i ndriçimit

Pas përfundimit​ të punëve pranverore në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit, kanë filluar edhe punët vjeshtore e punëve të fazës së parë të zgjerimit të rrjetit të ndriçues në Komunën e Prishtinës, fazë kjo e cila përfundon në fund të vitit.…

Termokos dështon në zgjerimin e rrjetit

Banorët e kryeqytetit të cilët jetojnë nëpër lagjet e reja ku janë ndërtuar objekte të larta, edhe ketë vit sezonin dimrit do ta kalojnë pa ngrohje nga Termokosi. Kjo pasi që ndërmarrja që ngrohë banoret e Prishtinës me ngrohje si duket…