Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

vizitë

Minxhozi viziton KOSTT-in

Shefi Ekzekutiv i KOSTT-it, Kadri Kadriu priti në takim Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi. Në takim u diskutua rreth bashkëpunimit të frytshëm në sektorin e energjisë në mes të Kosovës dhe Shqipërisë,…

Mitsubishi e interesuar për projektet energjitike në Kosovë

Një delegacion nga Japonia i udhëhequr nga Zëvendës Presidenti i  kompanisë Mitsubishi Hitachi Power Systems, z. Takayuki Maeda me bashkëpuntor po qëndron në Kosovë. Delegacioni në fjalë  vizitoi institucione të ndryshme në Kosovë për të…

Nxënësit e shkollës vizitojnë KEDS-in

Erea Blakaj, nxënëse e klasës së VIII, të martën e kishte një ditë shkollore ndryshe nga mësimet e zakonshme. Ajo, bashkë me 60 nxënësit tjerë të Shkollës Fillore “Xhemajl Mustafa” të Prishtinës vizituan KEDS-in. “Mësova shumë gjëra sot.…

Haradinaj viziton punëtorët e Trepçës

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka vizituar Ndërmarrjen “Trepça”,  ku nga menaxheri i kësaj ndërmarrjeje, Ahmet Tmava është njoftuar nga afër me situatën dhe problemet me të cilat përballet kjo ndërmarrje. Me këtë…

Drejtoresha e BB për Ballkanin viziton KEK

Sot, drejtori menaxhues, Arben Gjukaj me menaxhmentin e KEK-ut, kanë pritur në vizitën e saj të parë, Linda Van Gelder – drejtoreshë e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, e shoqëruar nga stafi i lartë i BB zyrës në Prishtinë.…

OSHEE: Nga ushtri militantësh në kompani moderne

Maji, edhe pse një ditë pushimi dedikuar Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve, nuk është e tillë për ekipin teknik të OSHEE-së në Tiranë. 30 punonjësit e Brigadës së Tensionit të Lartë vazhdojnë edhe sot remontin e linjës…

KEDS Academy viziton Turqinë

Një grup studentësh të përzgjedhur nga gjenerata e tretë e KEDS Academy, së fundmi vizituan qytetin e Stambollit, për të zgjeruar më tej njohuritë e tyre teorike dhe praktike. Gjatë kësaj vizite të organizuar nga KEDS, studentët vizituan…

Komisioni për Zhvillim Ekonomik viziton KEK-un

Grupi i punës për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjit për miniera nga Komisioni për Zhvillim Ekonomik, i Kuvendit të Republikës së Kosovës, i udhëhequr nga Kryetarja, Sala Berisha-Shala, në  vazhdën e mbikëqyrjes së zbatimit të ligjit dhe…

Ahmetaj viziton rafinerinë e ARMOs pas riaktivizimit

Në kuadër të rifillimit të punës në rafinerinë e naftës në Ballsh, ministri i Financave Arben Ahmetaj u takua me investitorët dhe punëtorët e saj. “Sot është një ditë e mirë për ekonominë shqiptare dhe për punonjësit e rafinerisë.…