Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

vetëvendosje

VV: Minierat e KEK po dëmtohen qëllimisht

Në tryezën e mbajtur sot nga Komiteti për Energjitikë i Vetëvendosje!-s me temë “Sfidat e energjitikës - problemet në minierat e qymyrit” mbajtën prezantimet e tyre Kryetari Visar Ymeri, Drejtuesi i Komitetit për Energjetikë, Naim Hoxha,…

VV: Dështimet në energjitikë, shkak privatizimet

Sot, Lëvizja Vetëvendosje! mbajti tryezën me temën “Situata në sektorin energjetik- prodhim, çmimi dhe investimet afatgjata". Në fjalën e tij hyrëse, Kryetari Visar Ymeri u ndal tek gjendja e rëndë në sektorin energjetik, me fokus të…

VetëVendosje: Qeveria e harroi Trepçën

Kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri, ka thënë se Qeveria e Kosovës ende nuk ka bërë asgjë për Trepçën, duke iu referuar një ligji që ka pas të nxirret. “Qeveria po heq dorë nga premtimet e veta aq pompoze se do të ketë ndryshime të…

VetëVendosje: Vjedhje me matësit inteligjentë

Aksioni i sotëm Lëvizjes Vetëvendosjes u organizua për t’i kundërshtuar fuqishëm keqpërdorimet që po i bën korporata KEDS me faturat e qytetarëve duke i vjedhur ata nëpërmjet orëve digjitale. "Qeveria e kaluar na tha se shitja e rrjetit…