Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

tregtare

Ministri Gjiknuri takon tregtarët e karburanteve

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri shoqëruar nga drejtuesit e Autoritetit Rrugor Shqiptar dhe Inspektoratit Qendror Teknik e Industrial zhvilluan një takim me përfaqësuesit kryesorë të operatorëve të tregtimit të…

MEI: Do të negociojmë me tregtarët e karburanteve

Pavarësisht kërcënimit të Shoqatës së Hidrokarbureve për pezullim të shitjes së naftës dhe benzinës nëse vendosen të tarifa të shtrenjta riliçensimi për pikat e karburanteve, Ministria e Energjisë shprehet e palëkundur se…

AK, Lati: Dyshime për tregtarët e karburanteve

Tregtarët shqiptarë nuk pasqyrojnë rënien drastike të çmimeve të naftës në tregjet ndërkombëtare, shkak për të cilin Autoriteti i Konkurrencës ka vënë nën hetim subjektet e shumicës po edhe të pakicës të tregut të karburanteve. Kreu i…

Tregtarët kërkojnë uljen e taksës së naftës

Ministri i transportit Edmond Haxhinasto ka lajmëruar se me datën 15 tetor do të përzgjidhet fituesi për koncesionin e rrugës së Kombit, ku pagesa për çdo automjet do të jetë 5 euro pa TVSH. Teksa afati për pagesën po afron, grosistët e…

Kosovë, tregtarët e naftës i kanë borxh shtetit

Pronar të pikave të shitjes me pakicë të derivateve, nuk po ia paguajnë Ministrisë së Infrastrukturës (MI) taksën për hyrje-dalje në rrugët magjistrale në gjithë territorin e Kosovës. Në bazë të dokumenteve të siguruar nga gazeta “Zëri”…