Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

treg

KESH shet lirë

Të hënën Korporata Elektroenergjetike shqiptare shiti rreth 400 mijë megavat/orë energji tek tregtarët privatë. Energjia, e cila do të lëvrohet gjatë muajit mars është një nga sasitë më të mëdha të shitura në një muaj të vetëm duke i…

2018 – Festa vazhdon

Edhe në Shqipëri pritet që të reflektohet atmosfera pozitive, e cila karakterizon gjithë globin. Nivelet e prodhimit pritet që të rriten lehtas, duke iu afruar edhe më shumë kufirit të 1 milion tonëve në vit Nga Panajot Soko*…

OPEC parashikon rritje të kërkesës së naftës

Rimëkëmbja e tregjeve në fillim të javës transmetoi një ton pozitiv edhe në tregun e naftës. Gjithsesi, analistët mendojnë se të dhënat mbi rezervat e naftës dhe mbi prodhimin do të jenë thelbësore për ecurinë e çmimeve, gjatë kësaj jave.…