Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

takim

Investitorët presin takimin e OPEC

Çmimet e naftës janë rritur lehtë në sesionin e sotëm, pasi tregtarët po presin takimin e javës së ardhshme të OPEC, ku eksportuesit më të mëdhenj në botë parashikohet të shtyjnë marrëveshjen për uljen e prodhimit. Por, në anën tjetër,…

Ministri Gjiknuri takon tregtarët e karburanteve

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri shoqëruar nga drejtuesit e Autoritetit Rrugor Shqiptar dhe Inspektoratit Qendror Teknik e Industrial zhvilluan një takim me përfaqësuesit kryesorë të operatorëve të tregtimit të…

TAP ndërmjetëson takimin e AlbGaz dhe DESFA

“TAP-i mbështet krijimin e një Shoqërie të Përbashkët (JV) midis AlbGaz dhe DESFA-s, e cila nëse krijohet brenda afateve të kërkuara dhe arrin një marrëveshje me TAP, do të mundësojë veprimtarinë e sigurt dhe efikase të gazsjellësit dhe…

Takimi me përfaqësinë e grevistëve të Zharrëzës

Minutat e takimit të mbajtur në datën 25.02.2017 Në datën 25.02.2017, në ambientet e Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë, Zv.Kryeministri z. Niko Peleshi sëbashku me zv.ministrin e Energjisë z. Ilir Bejtja dhe kreun e Emergjencave…

Ministri Gjiknuri takon bordin e “Gasuine”

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z. Damian Gjiknuri priti sot në takim një delegacion të kompanisë shtetërore të gazit në Hollandë “Gasunie”. Grupi kryesohej nga shefi ekzekutiv z. Han Fennema dhe përbëhej nga anëtarët e bordit drejtues…

Ministri Gjiknuri takon ambasadoren Sourani

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri priti sot në takim ambasadoren e Greqisë në Shqipëri znj.Eleni Sourani. Në takim u vlerësua bashkëpunimi i mirë me Greqinë në sektorin e energjisë duke vënë theksin tek ecuria e…

Ministri takime me kompanitë kineze CGGC dhe JeoJade

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri sëbashku me deputetin Fidel Ylli dhe konsullin ekonomik Eduard Molla zhvilluan një vizitë pune në Kinë. Gjatë qëndrimit në Pekin u pritën në takim nga kompania më e madhe e ndërtimit të…

Gjiknuri takon ambasadorin norvegjez Sjasstad

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri priti sot në takim ambasadorin e ri të Norvegjisë në Shqipëri z.Strand Sjasstad. Gjatë bashkëbisedimit u vlerësua bashkëpunimi sinjitifikativ i deritanishëm në sektorin e energjisë mes…

Thellim bashkëpunimit ne energjitikë me Maqedoninë

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri priti në takim një delegacion zyrtar nga Maqedonia të kryesuar nga z.Arlind Zeqiri, Ministër për Tërheqjen e Investimeve të Huaja. Pjesë e delegacionit ishin edhe z.Gëzim Beadini me…