info@energjia.al

Të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e stafit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike mund të bëjnë një aplikim pranë portalit të punësimit online pranë këtij institucionit.

Duke klikuar këtu, ju mund të verifikoni në kohë reale pozicionet e lira të punës dhe afatet e aplikimit. Vendet e lira të punës i takojnë zakonisht profesionit të elektricistit/teknikut të mesëm, inxhinierit elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë, si edhe profesione të tjera si specialist prokurimi ose jurist.

OSHEE shprehet se informacioni, i dhënë nga qytetarët duke u regjistruar dhe aplikuar online për t‘u punësuar, do të përdoret nga OSHEE Sh.A. për të vlerësuar aplikimin për punësim dhe për të mbështetur çdo marrëdhënie të mëtejshme mes individit dhe OSHEE.

Pavarësisht se aktualisht nuk listohen pozicione të lira, ju mund të plotësoniduke klikuar këtu gjeneralitetet e kërkuara së bashku me CV, në mënyrë që të shprehni interesin tuaj për punësim. OSHEE do të ruajë informacionin tuaj deri në një vit pas përditësimit të fundit dhe mund ta përdorë atë edhe për vlerësimin e kandidaturës tuaj për pozicione të tjera punësimi brenda kompanisë.

Scan Tv,  10.10.2017

Portali i Energjisë njofton të gjithë ndjekësit se stafi i energjia.al do jetë me leje verore.

energjia.al rikthehet më datë 28 gusht 2017.

energjia.al  12.08.2017

Deklarata e KEDS:

Të prekur thellë me aksidentin që ndodhi në Termocentralin “Kosova A,” në këto momente të vështira bashkëndjejmë me familjarët dhe të gjithë punëtorët e KEK-ut.

KEDS është i gatshëm të ofrojë ndihmë dhe përkrahje të të gjitha niveleve për KEK-un dhe ka mobilizuar të gjithë stafin dhe kapacitetet logjistike në shërbim të tejkalimit sa më shpejtë të situatës.

Vlerësojmë lart partneritetin dhe falënderojmë të gjithë punëtorët e KEK-ut për kontributin dhe përkushtimin e vazhdueshëm drejt ofrimit të shërbimeve më të mira dhe jetike për qytetarët e Republikës së Kosovës.

energjia.al 06.06.2014