Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

“smartphone”

Caviar Tesla, smartphone me energji diellore

iPhone X është një smartphone që kushton më shumë 1300 euro, por nëse ky çmim nuk ju duket shumë i lartë për standardet tuaja, mund të mendoni që të blini versionin Caviar Tesla. Bëhet fjalë për një telefon, konturet e të cilit janë në…

Si të karikoni shpejt smartphonin

Imagjinoni një skenë të jetës së përditshme – ktheheni nga puna por keni vetëm 20 minuta, maksimumi 30 minuta, për t’u ndërruar dhe për të dalë sërish. Çfarë të bëni nëse smartphone është thuajse pa bateri? Shumë e thjeshtë… përdorni këto…

Fairphone, smartphoni i parë ekologjik

Fairphone është një kompani që ndërton dhe projekton smartphone ekologjikë, ose më mirë me një ndikim të vogël në mjedis gjatë realizimit të pajisjes. Gjatë Mobile World Congress 2017 në Barcelonë, shoqëria deklaroi se dëshiron të realizojë…

Disney krijon dhomën që karikon smartphone

Një ndër problemet e pajisjeve elektronike (sidomos smartphone apo notebook) është kohëzgjatja e baterisë, e cila shpesh është një makth i vërtetë. Tendenca e fundit në fushën e pajisjeve elektronike është rikarikimi nëpërmjet wireless, por…

Gishtat mbi smartphone prodhojnë energji

Të transformosh lëvizjet ‘e ngadalta’ si ajo e gishtit mbi ekranin e smartphone, apo valët në det të hapur në energji elektrike. Një objektiv që deri tani ka qënë i pamunduar, por që mund të transformojë teknologjitë e prodhimit të hapur të…

CEZ: Nuk blemë “smartphone” për shefat, na i dhuruan

Kompania CEZ Shpërndarje ka reaguar ndaj të dhënave të publikuara në gazetën “Shqip” të dy ditëve më parë, për vazhdimin e shpenzimeve të luksit nga administrata e re dhe për rënien e arkëtimeve gjatë muajit të parë të administrimit…