Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

shtim

Hec-et e reja shtojnë prodhimin me 31%

Energjia dhe sidomos prodhimi i saj nga uji është sektori që po zhvillohet vrullshëm vitet e fundit. Përveç 140 HEC-eve të vogla të ndërtuara nga privatët që tashmë janë në proces prodhimi është dhënë leja dhe po ndërtohen edhe 10 HEC-e…

KEDS Academy shton rradhët me 50 të rinj

Janë përzgjedhur 50 studentë që do të jenë pjesë e  gjeneratës së IV-ë të KEDS Academy. Nga ky numër janë 30 nxënës të shkollave të mesme tenike, prej komunave të ndryshme të Kosovës dhe 20 studentë të Universitetit të Prishtinës, 18 prej…

Komunat të shtojnë kontrollin mbi karburantet

Komunat e Kosovës nuk kanë politika të shkruara për shpenzimet e reprezentacionit e as kontrolle të mjaftueshme për shpenzimin e derivateve. Sipas një dokumenti të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm (ZAP), as komunat e mëdha nuk përbëjnë…

BE: Duhet të shtojmë burime energjetike

Një zyrtarë i lartë i Bashkimit Evropian, ka thënë sot se tërheqja e papritur e Rusisë nga projekti për ndërtimin e tubacionit Rrjedha e Jugut, nënvizon nevojën e BE-së për të shtuar burimet e furnizimit me energji. Presidenti rus…