Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

shqiperi

I ulët përdorimi i arit si mjet investimi në Shqipëri

Në Shqipëri, përdorimi i arit për qëllime investimi, me kundërpalë sistemin bankar, është në nivele të papërfillshme, pohon Marian Gjermeni, drejtor i Departamentit të Operacioneve Financiare, Banka e Shqipërisë. Ai shton se, nga ana…

Industria e naftës, në tre vite prodhimi ra me 30%

Industria vendase e naftës po përjeton një periudhë të vështirë për shkak të rënies së çmimeve në bursat ndërkombëtare. Të dhënat zyrtare nga agjencia e burimeve natyrore tregojnë se në dy vitet e fundit prodhimi vendas i naftës ka rënë me…

TAP shtron 80% të tubacioneve në Shqipëri

Konsorciumi i gazsjellësit Trans-Adriatik njoftoi së fundmi se, mbi 80% e tubacioneve në Shqipëri dhe Greqi tashmë janë shtruar. Bëhet fjalë për 615 kilometra tubacione nga 765 që është i gjithë rrugëtimi i gazsjellësit. Këto tubacione…

Konsumi i energjisë në Shqipëri dhe Europë

Shqipëria është vendi i tretë më konsumin më të ulët të energjisë në Europë. Madje, vendi ynë ka konsum më të ulët edhe se vende me një popullsi më të vogël, si psh Kosova, Luksemburgu, Qipro, Maqedonia etj. Konsum më të vogël se…

Minxhozi viziton KOSTT-in

Shefi Ekzekutiv i KOSTT-it, Kadri Kadriu priti në takim Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi. Në takim u diskutua rreth bashkëpunimit të frytshëm në sektorin e energjisë në mes të Kosovës dhe Shqipërisë,…