Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

shkelje

Spaho, rekord shkeljesh në komisionin për CEZ

Komisioni Hetimor “Për të kontrolluar zbatimin e legjislacionit në fuqi dhe mbrojtjes e interesit të shtetit shqiptar nga realizimi i marrëveshjes për zgjidhjen me mirëkuptim ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe shoqërisë “CEZ, A. S.”, u…

KOSID kërkon hetim për TC “Kosova e Re”

Konsorciumi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizoi konferencë për media ku bëri publike kërkesat e dërguara tek Prokurori i Shtetit dhe Zyrja e EULEX në Kosovë, për fillimin e hetimeve ndaj…

Karaj: Ja shkeljet për CEZ

Juristi Rome Kara vijon dëshmitë lidhur privatizimin e OSSH nga kompania çeke CEZ. Nga rrjeti social Facebook, ai nuk ka munguar të shprehet se privatizimi i OSSH do të jetë “Vaterloja” e Berishës dhe se dënimi i tij është vetëm çështje…

Calik-Limak shkel marrëveshjen për KEDS-in

Konsorciumi turk “Calik-Limak” ka bërë shkelje të Marrëveshjes për implementim, e cila ishte nënshkruar me Qeverinë e Kosovës me rastin e privatizimit të Distribucionit dhe Furnizimit. KEDS-i për tre vjet ka arritur të realizojë 55…

Kosovë, naftëtarët po shkelin ligjin

Naftëtarët janë duke i bërë shkelje ligjit të konkurrencës, duke mos ulur çmimin e naftës në tregun me pakicë proporcionalisht me uljen e naftës që është bërë në tregjet ndërkombëtare. Ky vlerësim ka ardhur nga Osman Ejupi, ish-kryetari…

Shkelje ligjore në tenderin e KOSTT

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut (KOSTT), e ka shkelur Ligjin e prokurimit në tenderin për bartjen dhe montimin e dy transformatorëve në Berivojcë dhe Viti. Gjykata e Tenderëve ka konstatuar se KOSTT-i e kishte rekomanduar…

Albpetrol: Shkeljet nga administrata e mëparshme

Shoqëria ALbpetrol sh.a ka reaguar sot pas lajmit të Kontrollit të Lartë të Shtetit për abuzim të shumta me këtë kompani. Sipas Aburimeve zyrtare të Albpetrol, “Kontrolli i Lartë i Shtetit i faturon si dëm ekonomik administratës aktuale…

Shkelje në tenderin e KOSTT

Gjykata e Tenderëve gjen parregullsi edhe te çmimi më i ulët; OSHP-ja: Nuk u respektuan procedurat e prokurimit. Lidhur me procedurën e prokurimit të tenderit “Shërbimet e sigurimit fizik të objektit të KOSTT-it” dhe të gjitha procedurat…