Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

sekretariati

Sekretariati i Energjisë: Ecuri e mirë me efiçencën

Katër janë aspektet që ka marrë në vlerësim një raport i fundit i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë lidhur me qëndrueshmërinë në sektorin energjetik në vendet e Ballkanit Perëndimor. Në publikimin që del çdo tre muaj dhe që mat…

Liçensimi i Albgaz, Seketariati: Duhen ndryshime ligjore

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë kërkon ndryshime në legjislacion përpara se kompania Albgaz, të konsiderohet plotësisht e pavarur nga ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë. Përmes një njoftimi të publikuar në faqen zyrtare,…

Sekretariati: Të rishikohet modeli i tregut

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë ka publikuar rishikimin e radhës për Ballkanin Perëndimor duke marrë në analizë ecurinë e modelit të ri të tregut të energjisë, ngritjen e bursës si dhe aspekte të tjera teknike. Aktualisht…

Sekretariati i Energjisë, opinione për Shqipërinë

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë i ka dërguar Shqipërisë dhe Bosnje-Hercegovinës opinionet në lidhje me angazhimet e ndërmarra për eficiencën e energjisë përkatësisht për periudhën 2013-2014. Në dokument thuhet se Shqipëria dhe…

Rama takon drejtorin e sekretariatit të energjisë

Prioritetet e Shqipërisë në fushën e energjisë kanë qenë në qendër të takimit të drejtorit të Sekretariatit të Energjisë Kopač me kryeministrin Rama dhe ministrin e energjisë Gjiknuri si dhe kryetarin e komisionit parlamentar të…

Kosovë-Serbi, marrëveshje në energji

Sekretariati i Energjisë në Vjenë ka njofuar sot se është arritur progres në normalizimin e të dhënave mes Serbisë dhe kosovës dhe kanë filluar negociatat mes operatorëve të trasmetimit të energjisë. Sipas njoftimit, operatori i sistemit të…

Gjiknuri takon drejtuesin e Komunitetit të Energjisë

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri priti në një takim Drejtorin e Komunitetit të Energjisë Z.Janez Kopac dhe zv.drejtorin Dirk Buschle, strukturë e cila shërben si një urë lidhëse për integrimin e Shqipërisë në tregun…