Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

sekretariat

Sekretariati i Energjisë: Me gazin është përparuar

Situata politike përgjatë vitit 2017 vonoi ngritjen e bursës së energjisë,  që është një prej projekteve kryesore të parashikuara në modelin energjetik shqiptar. Konstatimi vjen nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë, i cili ka…

Sfidë krijimi i tregut të përbashkët energjitik

Në datë 16 tetor, në Tiranë do të zhvillohet sesioni i 13-të i Këshillit të Ministrave të Komitetit të Energjisë. Aktualisht Shqipëria mban presidencën e radhës së këtij komiteti. Ai u krijua për të rritur bashkëpunimin e vendeve të rajonit…

Komuniteti i Energjisë: Marrëveshje CEZ-Shqipëri

Deklarata e z.Dirk Buschle, Zv.Drejtor në sekratariatin e Komunitetit të Energjisë: "Në emër të Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë si dhe në cilësinë time personale si ndërmjetësues i negociatave midis Shqipërisë dhe CEZ, kam…