Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

rrjet

Shkodra, qarku me humbjet më të mëdha në rrjet

Qarku i Shkodrës vijon të jetë zona me nivelin më të lartë të humbjeve në rrjet. Në këtë kuadër që në ditët e para të janarit një Task Forcë e posaçme po vepron në këtë zonë e cila përshin Shkodrën, Pukën, Lezhën dhe Koplikun me qëllim…

KEDS investon për 1200 konsumatorë në Pejë

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike KEDS ka zbatuar projektin investiv të rradhës në bllokun “Dardania” në Pejë. Bëhet fjalë për një investim mëse të nevojshëm. nga i cili pëfitues janë 1 mijë e 200 ekonomi…

Punime në rrjet, ndërprerje në Tiranë

-OSHEE, ka njoftuar nëpërmjet mediave se për shkak të punimeve që do të bëhen në nënstacionin Traktora, sot do të ketë ndërprerje nga ora 09.00-16.00. Zonat që do të mbeten pa energji elektrike janë: Shkozë pjesërisht, Kodra e Kokonozeve…

9-mujori i OSHEE, u arkëtuan 48.1 mld lekë

Në periudhën janar-shtator, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike arkëtoi 48.1 miliard lekë, duke shënuar rritje në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Sipas të dhënave të OSHEE për 9-mujorin 2016 arkëtimet ishin…

KEDS vijon me investimet në Dragash

Pas një muaji e gjysmë punë intensive nga punëtorët e KEDS-it, ka marrë formën përfundimtare projekti i rikonstruimit të rrjetit në Trafosatcionit Shajne 2 në komunën e Dragashit. Gjatë kësaj pune është bërë ndërrimi komplet i rrjetit të…

KEDS vijon me investimet në terren

Në listën e prioriteteve për investime nga KEDS përfshihet edhe zona e Skenderajt. Në fshatin Makermal të këtij qyteti sapo ka përfunduar projekti për përmirësimin e rrjetit energjetik nga KEDS-i. Janë 130 familje që po gëzojnë këto…

KEDS investon në rrjetin e Podujevës

Fshati Dyz i Podujevës është përfitues i projektit investiv nga KEDS. Rreth 100 familje dhe biznese të cilat ndër vite kanë pasur problem serioz me tension të ultë, si pasojë e rrjetit të vjetëruar dhe lagjeve të shpërndara, tashmë janë…

KEDS investon në Pejë

Në kuadër të planeve investuese nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike-KEDS, është realizuar një projekt në komunën e Pejës, në një prej zonave më me rëndësi për qytetin, që është ‘Dardania’. Ky investim…

KEDS investon në rrjetin e Drenasit

Fokus i investimeve nga KEDS kësaj radhe ka qenë edhe fshati Stanoc i Drenasit. Pas përfundimit të projektit, janë plotësuar të gjitha nevojat energjetike dhe është rritur siguria për banorët. Banorët shihen të gëzuar teksa flasin për…

OSHEE bën gati investimin për Golemin e Vlorën

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike do të investojë 153 milionë lekë për ndërtimin e rrjeteve elektrike në Golem dhe Vlorë. Kompania ka hapur dy procedura për tenderim, përkatësisht me fondet limit 79.5 milionë lekë dhe 73.5…