Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

reja

Katër aplikime të reja për HEC-e

Katër aplikime të reja janë dorëzuar në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë për ndërtimin e hidrocentraleve të reja. Bëhet fjalë për HEC-e nën 2 MW dhe që nuk konsiderohen si koncesione tipike çka shkurton burokracinë që ndiqet në dhënien…

Hec-et e reja shtojnë prodhimin me 31%

Energjia dhe sidomos prodhimi i saj nga uji është sektori që po zhvillohet vrullshëm vitet e fundit. Përveç 140 HEC-eve të vogla të ndërtuara nga privatët që tashmë janë në proces prodhimi është dhënë leja dhe po ndërtohen edhe 10 HEC-e…

Bombolat e gazit, janë importuar 70.000 të reja

Incidentet e vazhdueshme me bombolat e gazit sjellin gjithmonë në vëmendje kujdesin që duhet të tregojnë qytetarët. Në shumë raste shkak i këtyre incidenteve janë bombolat e konsumuara. Por me ndryshimet që ju bënë ligjit një vit më parë…

Bankers ndërpret shpimet e reja, bie prodhimi

“Si pasojë e çmimeve të paqëndrueshme të naftës edhe në fillim të vitit 2016, Bankers ka zgjedhur të pezullojë aktivitetin e shpimit deri në përmirësimin e çmimeve me qëllim për të mbrojtur forcën e bilancit financiar të kompanisë,”…

TAP planifikon financime të reja në 2016

TAP po planifikon të marrë financime të kufizuara burimore nga agjenci shumëpalëshe, agjencitë e kredisë së eksportit dhe bankat tregtare gjatë vitit 2016. Ian Bradshaw, Drejtor Menaxhues i TAP-it, tha: “Projektet e energjisë si TAP-i…

Liçensa të reja për hidrocentralet

Tregut të energjisë elektrike i janë shtuar aktorë të rinj, pasi kanë hyrë në fuqi vendimet e Entit Rregullator të Energjisë për licencime dhe rinovime. Kështu pas përfundimit të fazë së ndërtimit tashmë ka nisur nga prodhimi kompania…

OSHEE, skema të reja lehtësuese

Kompania e Shpërndarjes së Energjisë është duke përgatitur skema të reja lehtësuese për të gjithë konsumatorët, të cilët kanë detyrime të papaguara. Në një intervistë për Vizion Plus, Albana Ferraj, drejtore e arkëtimeve në këtë ndërmarrje,…

Kuvajt, zbulohen burime të reja nafte

Në Kuvajt janë zbuluar katër burime të reja të naftës, raportojnë mediat lokale. Pavarësisht rënies së çmimit të një nga burimet më të mëdha të energjisë në botë, kompania shtetërore e naftës “Kuwait Oil Co” planifikon të shfrytëzoj…

OSHEE shton sportelet për të shmangur rradhët

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), në kuadër të vendosjes së ligjshmërisë në konsumin e energjisë elektrike në vend dhe sensibilizimit të klientëve tariforë për pagesën e faturës së energjisë elektrike, përveç…

OSHEE: 5 qendra të reja për Kujdesin ndaj Klientit

Operatori i Shpërndarjes se Energjisë Elektrike (OSHEE) njofton se ka bërë të mundur, sipas angazhimit të deklaruar kohë më parë, hapjen e 5 qendrave të reja për kujdesin ndaj klientit (KNK), në Tiranë. Këto qendra u hapën në zonat ku…