Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

reforma

BB: Nuk u reduktuan humbjet në energji

Banka Boterore thotë se reforma në energji nuk arriti objektivat e uljes se humbjeve të energjisë në rrjet, ndaj i sugjeron qeverisë rishikimin e planit për rimëkëmbjen financiare të sektorit energjitik. Banka Botërore thotë se reforma…

Sekretariati i Energjisë: Me gazin është përparuar

Situata politike përgjatë vitit 2017 vonoi ngritjen e bursës së energjisë,  që është një prej projekteve kryesore të parashikuara në modelin energjetik shqiptar. Konstatimi vjen nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë, i cili ka…

OSHEE: Reforma fali 200 mln USD kamatëvonesa

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bëri me dije se nga dhjetori i vitit 2014 e deri në fund të 8 mujorit 2017 nga skemat lehtësuese të pagesës me këste të detyrimeve të prapambetura përfituan 339 mijë abonentë. Në aspektin…

Gjiknuri: Po shërojmë plagët e të shkuarës

Fjala e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri gjatë seancës së sotme parlamentare: Sapo dëgjuam poezinë e radhës për Zharrëzën, nga njeriu që Zharrëzën nuk e kishte dëgjuar ndonjëherë edhe vite më parë kur problemi ka…

Reforma në energji krijoi garanci për investitorët

Fjala e mbajtur në seancën parlamentare nga ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri Flet ti për energjinë që po të dalin e-mailet se si shite asetin më të rëndësishëm kombëtar, po të dalin pazaret e disa viteve më parë.…

Ministri Gjiknuri: Reforma në energji çliroi buxhetin

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri prezantoi para Komisionit Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese Buxhetin e vitit 2017 për këtë institucion. Në fjalën e tij para deputetëve, Gjiknuri deklaroi se reforma e ndërmarrë…

Gjiknuri: Reforma në energji shpëtoi buxhetin e shtetit

Fjala e mbajtur nga Ministri Gjiknuri në seancën e parlamentit si replikë ndaj deklaratave të bëra nga deputeti Sali Berisha Të nderuar kolegë, Nuk keni pse mërziteni, kur tjetri flet këtu 1 orë e hedh shpifje, anëtari i Kabinetit ka…