Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

reduktim

Prishtinë, reduktime të energjisë për shkak të punimeve

Për të krijuar kushte të sigurisë në punë për realizimin e punimeve të planifikuara në kuadër të projektit të KOSTT sh.a për instalimin e grupeve matëse në kufirin në mes të KOSTT/KEDS (OSSH), me datë 9 Shtator 2017 (E Shtunë) nga ora 06:00…

Reduktohet pagesa për liçensimin e karburanteve

Vetëm pak muaj pas rrëzimit të një vendimi nga ana e Gjykatës Kushtetuese për licencimin e pikave të karburantit duket se qeveria ka bërë korrigjimin e saj. Në rendin e ditës të mbledhjes së kësaj të mërkure mes të tjerave është edhe…

Kosovë, PE kërkon reduktimin e emetimeve

Një raport i ri i Parlamentit Europian thotë se vendet anëtare nuk kanë bërë mjaftueshëm për të reduktuar shkarkimet e gazeve të automjeteve. Raporti vjen pas hetimit të skandalit për provat e shkarkimit të Volkswagen-it. Ligjvënësi…

Kondicioneri që redukton përdorimin e energjisë

Samsung Electronics Co. Ltd lançoi sot në Europë kondicionerin e ri Wind-FreeTM AR9500M të montueshëm në mur, në një event special për mediat europiane dhe partnerët duke riforcuar përhapjen e biznesit të kondicionerëve në Europë.…

Rusia redukton prodhimin e naftës

Ministrat e Arabisë Saudite dolën me një deklaratë ku nënvizonin rëndësinë e zbatimit të marrëveshjes së arritur në nëntorin e kaluar me vendet anëtare dhe jo anëtare të OPEC-ut për të reduktuar prodhimin. Pjesë e kësaj marrëveshje u bë dhe…

Reduktimi i kamatës, si do veprohet me përfituesit

Në vijim të komunikimit të djeshëm nga Kryeministri, administratori i OSHEE-së, z.Adrian Çela doli sot para medieve për të sqaruar më në detaje se si do të zbatohet vendimmarrja e Këshillit Mbikëqyrës të OSHEE-së për reduktimin e…

Reduktohet numri i konsumatorëve të OSHEE

Numri i konsumatorëve të energjisë elektrike, sipas shifrave zyrtare, pa një rënie të shpejtë në vitin 2016. Të dhënat nga Enti Rregullator i Energjisë tregojnë se numri total i konsumatorëve të OSHEE-së, në fund të gushtit, ishte…

KEK: Nuk kemi përgjegjësi për reduktimet

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka bërë të ditur se është duke prodhuar sipas planit duke respektuar procedurat operuese dhe obligimet kontraktuale ndaj KEDS/KESCO me përpikëri. Sipas Bilancit Energjetik për vitin 2016 në këtë kohë…

Turqi, reduktohet me 30% importi i energjisë

Energjia elektrike që Turqia ka blerë këtë vit për periudhën janar-shtator nga vendet fqinje është pakësuar me 30% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Sasia e energjisë që është blerë nga Greqia, Gjeorgjia, Bullgaria…

OPEC kërkon reduktim të prodhimit të naftës

Shtetet anëtare të OPEC-ut i kërkuan homologut të tyre rus, Alexander Novak, reduktimin e prodhimit të naftës me 4 për qind nga niveli aktual i prodhimi. Ministrat nga Arabia Saudite dhe aleatët e saj të OPEC-ut në rajonin e Gjirit i…