Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

prizren

KOSTT, punime në linjën Prizren-Rahovec

Operatori i Sistemit dhe Transmisionit (KOSTT) njofton se të dielën do të realizohen punime për pastrimin/prerjen e vegjetacionit të rritur përgjatë trasesë së largpërçuesit të tensionit të lartë që lidhë nënstacionin Prizreni 2 me…

KEDS investon në rrjetin e Prizrenit

Banorët e  lagjes “Arbana” në Prizren  kanë përfituar rrjet të ri energjetik. KEDS ka investuar në këtë lagje duke vendosur një trafo të re si dhe 44 shtylla. Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala  tha se synim kryesor i këtij investimi ka…

Keds, investime të reja në Prizren

Rrjeti i vjetruar ka bërë që të paktën 150 shtëpi të fshatit Korishë të Prizrenit, për vite të tëra të vuajnë nga problemet e mëdha që iu ka shkaktuar sistemi jo stabil i energjisë elektrike. Mirëpo, falë projektit të investimeve…

KEDS, investime të reja në Prizren

Lagja “Bajram Curri” në Prizren, do të përfitojë rrjet të ri energjetik nga KEDS-i, ku ndër të tjera përfshihen 4 trafo të reja dhe 500 shtylla betoni. Banorët e lagjes tregohen të lumtur me këtë investim që është afër finalizimit.…

Prizren, KEDS me rrjet nëntokësor

"Lagjja e re” në Prizren furnizohet me rrymë përmes rrjetit nëntokësor. KEDS në këtë lagje, në vend të shtyllave elektronike, ka vendosur rrjetin nëntokësor. Naim Arapi menaxher për projekte në KEDS tha se ky investim  në infrastrukturën…

Ndërprerje energjie në Prizren

KEDS-i njofton se sot për shkak të mbingarkesës së paraqitur, KOSTT ka shkyçur njërin transformator në NS 110 /35/ 10kV “Prizreni 1″ dhe ka kërkuar që të bëhet reduktimi i ngarkesës 4 MW në orë. Prandaj pritet të ketë reduktime të…

KEDS vazhdon të investojë në Kosovë

KEDS sh.a. ka vazhduar me zëvendësimin e pajisjeve të vjetruara me të reja, me qëllim të zvogëlimit të humbjeve teknike, komerciale si dhe përmirësimit të cilësisë së tensionit të energjisë elektrike. Këto ditë është duke u bërë ndërrimi…

Vjedhja e ndriçimit të autostradës në Kosovë

Kabllot ndriçuese të Autostradës “Ibrahim Rugova” janë vënë në shënjestër të hajnave kosovarë të cilët edhe si destinacion që t’i shesin ato kanë zgjedhur Shqipërinë. Policia në Prizren pranon se numri i vjedhjeve të ndriçimit në udhën e…

Nis puna për linjën e interkonjeksionit Shqipëri-Kosovë

Në godinën e Lidhjes së Prizrenit, Ministri i Energjisë dhe Industrisë së Shqipërisë Z. Damian Gjiknuri dhe Ministri Kosovar për Zhvillimin Ekonomik, Z. Fadil Ismajli ishin dëshmitarë dhe mbështetës të firmosjes së kontratës për ndërtimin e…

Sot firmoset interkonjeksioni me Kosovën

Diten e sotme (e shtune, dt. 21 Dhjetor 2013), ora 14:00, ne qytetin e Prizrenit zhvillohet ceremonia e Nënshkrimit të Kontratës për Linjën e Interkonjeksionit 400 kV Shqipëri-Kosovë. Ne ceremonine e cila do te mbahet ne shtepine e…