Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

përmirësim

Si të përmirësohet industria e naftës në Shqipëri

Nga Dael Dervishi Shqipëria është një vend i pasur me naftë dhe burime natyrore, por vendi nuk është duke përfituar siç duhet nga sektori i nxjerrjes së naftës. Investitorët ndërkombëtarë nuk e konsiderojnë Shqipërinë një ambjent…

Bullgari, eficenca energjitike, objektiv kryesor

“Përmirësimi i eficencës së energjisë është një prej objektivave kryesore të Bullgarisë”, tha Marina Kirova, Përfaqësuese e Komisionit Europian për Bullgarinë. Ajo u paraqiti gazetarëve, të dhëna nga vende të ndryshme europiane në lidhje me…

KEDS investon në rrjetin e Podujevës

Fshati Dyz i Podujevës është përfitues i projektit investiv nga KEDS. Rreth 100 familje dhe biznese të cilat ndër vite kanë pasur problem serioz me tension të ultë, si pasojë e rrjetit të vjetëruar dhe lagjeve të shpërndara, tashmë janë…

KEDS përmirëson rrjetin për 200 familje

“Përmes stallës së lopëve më kalonte një kabllo dhe kur frynte era e kaplonte flaka stallën. Tani ndjehem i sigurt dhe rri pa frikë. Për punën që ka bërë KEDS-i në fshat e vlerësoj me notën 10 dhe e falënderoj shumë,”  thotë Zymer Merovci,…

Investimet e KEDS përmirësojnë rrjetin

Kryetari i Dragashit Salim Jenuzi është ndarë i kënaqur me investimet që KEDS-i ka realizuar gjatë vitit të kaluar në Komunën e Dragashit. Ai  tha se me investime të ndryshme, KEDS-i ka përmirësuar  infrastrukturën e energjisë elektrike…

OSHEE investon 15 mld USD në rrjetin e jugut

Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri dhe Administratori i Përgjithshëm i OSHEE Adrian Cela ishin në nënstacionin e Radhimës dhe Orikumit, të rikonstruktuara me fondet e OSHEE. Duke…

TAP përmirëson rrugët ku do kalojë

Gazjellësi Trans Adriatik (TAP) përfundoi përmirësimin e segmentit rrugor që lidh rreth 3,000 banorë të fshatrave Seman i Ri, Baltëz dhe Hamil me qytetin e Fierin. Latif Kazanxhiu, Kryeplaku i fshatit Baltëz, u shpreh: “Rindërtimi i…

KEDS vazhdon investimet në rrjet

Një projekt serioz investiv që është bërë nga KEDS në Istog, nga ndikuar dukshëm pozitivisht edhe në jetën dhe punën e ekonomive kryesisht familjare në fshatin Rakosh të kësaj ane. Rakoshi, fshat i njohur për kultivimin e pemëtarisë…

Projekti i adresave pëmirëson shërbimin me energji

Fjala e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri në takimin “Popullimi, një qytetar-një adresë”: I nderuar Zoti Kryeministër, I nderuar koleg Tahiri, Të nderuar pjesëmarrës, Në fakt, sot jemi mbledhur…

Qeveria, plan masash për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Në mbledhjen e 121-të të qeverisë së Kosovës u diskutuan mundësitë e parandalimit të ndotjes dhe përmirësimit të cilësisë së ajrit, është kërkuar shqyrtimi dhe miratimi i një plani të masave për zvogëlimin e ndotjes, ku do të përcaktohen…