Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

oshee

Plani i ndarjes së OSHEE, si do ulen humbjet

Flet Administratori i Përgjithshëm i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), Z. Adrian Çela: Si do të funksionojë ndarja e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe çfarë modeli është ndjekur. Planet e…

Ndërprerje energjie në disa zona të Tiranës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po kryen punime të planifikuara në disa kabina në vijim të investimeve për ndërtimin e rrjetit 20kv në Tiranë. Për shkak të tyre OSHEE njofton se do të ndërpritet energjia në dy fidera të…

Zonat e Tiranës ku do ndërpritet energjia

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se disa zona të Tiranës do të përballen sot me ndërprerje të energjisë elektrike. Kufizimet do të bëhen për shkak të punimeve të OSHEE në dy kabina, “Pall MPB1” dhe “Stabilimenti…

Power distributor OSHEE split into three

The Power Distribution Operator OSHEE has formalized its split into smaller companies by registering with the National Business Center its three new companies. The first company created by this process is the Distribution System Operator…

KESH mbyll shitjen për gjithë prillin

Korporata Elektronenergjetike Shqiptare (KESH) ka mbyllur së fundmi procedurën për shitjen e të paktën 288 mijë MWh energji me një vlerë totale prej 8.5 milionë eurosh. Çmimi mesatar rezulton 29.6 euro/megavat. Aktualisht korporata është…