Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

organizim

VKM për organizimin dhe funksionimin e EITI

VENDIM PËR ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E SEKRETARIATIT KOMBËTAR TË NISMËS PËR TRANSPARENCË  NË INDUSTRINË NXJERRËSE (EITI -SHQIPËRI), NË KUADËR TË ANËTARËSIMIT NË ORGANIZIMIN NDËRKOMBËTAR EITI - INTERNATIONAL Në mbështetje të nenit…

Gjykata supreme shtyn afatin për Trepçën

Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme e ka shtyrë afatin për riorganimizin e Kombinatit Metalurgjik “Trepça”, konform ligjit të ri që ka miratuar Kuvendi i Kosovës më 19 janar 2015, për Riorganizimin e Ndërmarrjeve të caktuara dhe pasuritë e…