Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

online

OSHEE: Aplikoni online për tu bërë pjesë e stafit

Të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e stafit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike mund të bëjnë një aplikim pranë portalit të punësimit online pranë këtij institucionit. Duke klikuar këtu, ju mund të verifikoni në…

Prokurimi i energjisë, brenda tetorit me sistem online

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, do të realizojë brenda muajit tetor blerjen e energjisë përmes platformës së prokurimit online. Drejtori i Shitjes dhe Tregtimit të energjisë në OSHEE, Elton Sevrani, gjatë një…

OSHEE: Tenderat e energjisë online

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike është në pritje të fondeve buxhetore për përballimin e importeve për muajt në vazhdim. Gjithsesi OSHEE-ja është e përgatitur për çdo situatë, por mbështeja buxhetore do të lehtësonte financat…

AKBN: Subjektet minerare të deklarojnë online

Subjektet minerare në vend kanë detyrimin e vetëdeklarimit online të tremujorëve në zbatim të një urdhri të miratuar vitin e kaluar nga Ministri i Energjisë dhe Industrisë. Në një njoftim të saj Agjencia Kombëtare e Burimeve të Natyrës bën…

OSHEE, blerje online e energjisë

Përfaqësues të Ministrisë së Energjisë e Industrisë dhe drejtuesit e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike zhvilluan sot një takim konsultativ me grupet e interesit në kuadër të prezantimit të draftit të rregullores së re për…

OSHEE promovon vetëshërbimin online

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri shoqëruar nga Administratori i OSHEE-së Adrian Çela promovuan sot një prej shërbimeve më të reja të kompanisë në fushën e Kujdesit ndaj Klientit. OSHEE ka filluar vendosjen në qendra…

Rriten pagesat online të energjisë

Janë rreth 428 mijë fatura energjie, me një vlerë totale prej rreth 1.3 miliardë lekë, që konsumatorët e energjisë e energjisë kanë preferuar të paguajnë përmes kanaleve alternative online, sipas të dhënave nga Operatori i Shpërndarjes së…

OSHEE shpall online vendet vakante

Deklaratë e administratorit të përgjithshëm, z.Adrian Çela! Përshëndetje, Jam sot përpara jush për të njoftuar se kemi filluar shpalljen e vendeve vakante të pozicioneve të ndryshme pranë Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë…

Nga sot pagesa e doganës online, fillon e-dogana

Kryeministri Berisha mori pjesë sot në inaugurimin e e-doganave. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Ministri i Financave Bode, Drejtori i Përgjithshëm i Doganave z. Gjymyshka dhe zyrtarë të tjerë të lartë të Drejtorisë së Doganave.…