Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

oferta

TAP, oferta e lartë zhvlerëson euron

Ekspertët besojnë se faktori kryesor që po përcakton tendencën e kursit të këmbimit valutor është gazsjellësi TAP. Ilirjan Ligaçaj, drejtor i departamentit të Thesarit në Union Bank, shprehet se çmimi qëndrueshëm i lekut që nga viti i…

Shtyhet marrëveshja hidrokarbure në Panaja dhe Bllokun 5

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore shtyu për të disatën herë datën e pranimit të ofertave për dhënien në shfrytëzim ndaj kompanive private për nxjerrjen e naftës në Panaja dhe në Bllokun 5 nëpërmjet një marrëveshje hidrokarbure. Në…

Qeveria shtyn ofertat për kërkim nafte në det

Ofertat për kërkimet në tokë janë shtyrë deri më 15 korrik, kurse për kërkimet në det janë pa afat. Ministria e Energjisë ka vendosur të shtyjë afatin e dorëzimit të ofertave për blloqet e lira të naftës që do t’u jepen kompanive private…

Basha: Ulim 25% çmimin e energjisë

“Oferta e Partisë Demokratike propozon 25% ulje të çmimit të energjisë dhe faljen e kamatë-vonesave për të gjithë shqiptarët”. Ky ka qenë premtimi që kryetari i Parisë Demokratike, Lulëzim Basha ka bërë para banorëve në Malësi të Madhe,…

TAP nxjerr Ofertat për Tender

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) ka nxjerrë Ftesën e parë madhore për Tender (ITT) për ndërtimin e seksionit tokësor të gazsjellësit. Kjo është një kontratë e Prokurimit të Ndërtimeve Inxhinierike (EPC), që mund të ndahet ne kontrata të…

TAP njofton për valvulat me diametër të madh

Si pjesë e procesit të para kualifikimit për furnitorë potencialë, Trans Adriatic Pipeline (TAP) ka publikuar njoftimin e kontratës së ardhshme në Fletoren Zyrtare të BE-së. TAP do të ndërtojë një gazsjellës prej 870 km të gjatë së…

Shtyhet afati për ofertat e “Kosova e Re”

Komiteti Drejtues i Projektit (KDP) i Termocentralit “Kosova e Re”, i udhëhequr nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Fadil Ismajli, mbajti takimin e radhës ku u diskutua lidhur me zhvillimet e fundit në këtë projekt. KDP TC “Kosova e Re”…

TAP hap fazën para-kualifikuese për ndërtimet

Kjo është një nga kontratat më të mëdha që TAP planifikon të realizojë. Përzgjedhja e ofertuesve potencialë do të jetë e rreptë… Trans Adriatic Pipeline (TAP) ka publikuar njoftimin e dytë për kontratë (faza parakualifikuese) për një…