Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

nentoke

Një kilometër nën tokë

Çdo ditë, minatorët e Trepçës lëshohen në një thellësi prej mbi tetëqind metra nën sipërfaqen e tokës për të nxjerrë xehet dhe mineralet. Me punën e tyre ata nxjerrin mbi tokë, pasurinë nëntokësore të Kosovës. Afër hyrjes së minierës,…

Bankers nën hetim për shkatërrim të nëntokës

Kompania naftënxjerrëse kanadeze “Bankers Petroleum” do të hetohet edhe për dëmet e shkaktuara në nëntokën e Marinzës në Rrethin e Fierit, konkretisht në atë të pusit P29A, që do të klasifikohet si dëm i shkaktuar shtetit shqiptar. Kjo,…

Fier, rrjeti elektrik do sistemohet nën tokë

Kabllot elektrike, të televizioneve apo linjave të internetit në rrugët kryesore të qytetit të Fierit, do të jenë pjesë e së shkuarës. Premtimi është bërë nga nënkryetari i bashkisë Fier, Flamur Mato, i cili thotë se përveç heqjes së…