Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ndërprerje

Sot ndërprerje energjie në disa zona të Tiranës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar se ditën e sotme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit. Stakimi i energjisë elektrike, që sipas OSHEE është një masë sigurie e…

Kosovë, ndërprerjet e energjisë alarmojnë bizneset

Prodhuesit në Kosovë thonë të jenë në hall të madh me ndërprerjet e shpeshta të energjisë elektrike. Sipas tyre, këto ndërprerje, po u shkaktojnë jo vetëm telashe në punë dhe prodhim, por edhe humbje të mëdha në bizneset e tyre. Burim…

OSHEE, harta e zonave ku do ketë ndërprerje

Ndërprerjet e energjisë vijojnë sërish për shkak të punimeve në linja e nënstacione. Kështu, nga punimet që do të kryhen në nënstacionin Qafë Mollë, disa zona të Tiranës do të kenë ndërprerje energjie. Kufizimet sipas OSHEE do të jenë…

Kufizime në furnizimin me ujë, shkak energjia

Kushtet e vështira atmosferike kanë shkaktuar përmbytje në N/Stacionit Elektrik të Kasharit e për pasojë stacionet e pompimit të Bërxullit, CocaCola dhe Laknas janë përkohësisht jashtë funksionit për shkak të mungesës së energjisë…

OSHEE: Punime në disa nënstacione në Tiranë

Për shkak të punimeve të planifikuara në disa n/stacione të vendit, në kuadër të mirëmbajtjes së tyre, në prag të sezonit të dimrit, OSHEE do të ndërpresë energjinë elektrike në disa zona në Tiranë. N/Stacioni Traktora; Data:…

Tiranë, zonat ku do ndërpritet energjia

Sot nga ora 09.00-12.00 një pjesë e kryeqytetit do të jetë pa energji. OSHEE njofton qytetarët se nesër do të jenë pa energji disa zona për shkak se do të ndërhyhet në linjën 35kV L30-2 Sharre 220kV – Tec Kombinat. Ndërhyrja, sipas OSHEE do…

Ndërpritet greva e minatorëve të Trepçës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka ka arritur një marrëveshje me minatorët e Minierës së Stantërgut, me të cilën ndërpritet greva e tyre, e nisur dje, ndërsa brenda 10 ditësh kërkesat e minatorëve do të trajtohen nga institucionet…

Shëngjin, digjet transformatori i energjisë

Lagja e portit dhe zona turistike janë pa energji elektrike prej mëngjesit të ditës së sotme. Shkak është bërë djegia e transformatorit që furnizon 1 mijë abonentë në këtë zonë mes tyre dhe shumë biznese. Ende nuk është marrë asnjë…

OSHEE kryen punime në Tiranë

Disa zona në Tiranë nesër do të jenë pa energji elektrike për shkak të punimeve që po kryhen nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të ketë kufizim të energjisë Shtëpia e Pritjes tek…