Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ndërprerje

Ndërprerje energjie në disa zona të Tiranës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po kryen punime të planifikuara në disa kabina në vijim të investimeve për ndërtimin e rrjetit 20kv në Tiranë. Për shkak të tyre OSHEE njofton se do të ndërpritet energjia në dy fidera të…

Zonat e Tiranës ku do ndërpritet energjia

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se disa zona të Tiranës do të përballen sot me ndërprerje të energjisë elektrike. Kufizimet do të bëhen për shkak të punimeve të OSHEE në dy kabina, “Pall MPB1” dhe “Stabilimenti…

KEDS njofton për ndërprerje emergjente

KEDS ka njoftuar se sot më 03.04.2018 në TS 110/10(20) kV Prishtina 3 do të ketë ndërprerje emergjente të daljes 10 kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (Kodi: 12000016) prej orës 13:00 deri në ora 14:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa…

Remont, OSHEE: Zonat që preken

OSHEE njofton se disa zona në kryeqytet do të jenë pa energji elektrike, pasi do të bëhen stakime për tre ditët në vijim për shkak të punimeve që po kryhen në nënstacionin Farkë. Në datat 29-31 janar, nga ora 9:00 deri në 13:00, do të…

Sot ndërprerje energjie në disa zona të Tiranës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar se ditën e sotme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit. Stakimi i energjisë elektrike, që sipas OSHEE është një masë sigurie e…

Kosovë, ndërprerjet e energjisë alarmojnë bizneset

Prodhuesit në Kosovë thonë të jenë në hall të madh me ndërprerjet e shpeshta të energjisë elektrike. Sipas tyre, këto ndërprerje, po u shkaktojnë jo vetëm telashe në punë dhe prodhim, por edhe humbje të mëdha në bizneset e tyre. Burim…

OSHEE, harta e zonave ku do ketë ndërprerje

Ndërprerjet e energjisë vijojnë sërish për shkak të punimeve në linja e nënstacione. Kështu, nga punimet që do të kryhen në nënstacionin Qafë Mollë, disa zona të Tiranës do të kenë ndërprerje energjie. Kufizimet sipas OSHEE do të jenë…