Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ndermjetesim

TAP ndërmjetëson takimin e AlbGaz dhe DESFA

“TAP-i mbështet krijimin e një Shoqërie të Përbashkët (JV) midis AlbGaz dhe DESFA-s, e cila nëse krijohet brenda afateve të kërkuara dhe arrin një marrëveshje me TAP, do të mundësojë veprimtarinë e sigurt dhe efikase të gazsjellësit dhe…

Zyra e Punës ndërmjetëson me firmën turke

Greva e punëtorëve të HEC-it të Banjës vijon në ditën e 6-të. Pas përplasjeve të një ditë më parë, ku edhe u shoqëruar në polici 4 persona, dita e sotme paraqitet më e qetë. Zyra e Punës po punon për ndërmjetësimin mes grevistëve dhe firmës…