Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

mustafa

Vendimi i bordit të OSHEE për administratorin

Këshilli Mbikëqyrës i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) mori sot vendimin për lirimin e z.Haki Mustafa nga detyra e administratorit të shoqërisë OSHEE sh.a. Po me vendim të Këshillit Mbikëqyrës, z.Adrian Çela u…

OSHEE: Haki Mustafa zëvëndëson Çelën

Haki Mustafa është drejtori i ri i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE). Mustafa, që është propozim nga Partia Demokratike, në kuadër të marrëveshjes PS-PD, zëvendëson në këtë detyre Adrian Çelën. Lajmi bëhet i ditur…

Mustafa pranoi studimin e fizibilitetit për Trepçën

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka pranuar sot studimin e fizibilitetit me orientime strategjike për zhvillimin e Trepçës. Studimi është dorëzuar nga drejtuesit e Bordit të Agjencionit Kosovar të Privatizimit, të…

Mustafa: Po zgjidhim problemet e energjisë

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në inaugurimin e Fabrikës së re të ujit të pijshëm në Shkabaj të Prishtinës, nga funksionalizimi i të cilës do të furnizohen me ujë të pijshëm 24 orë banorët e Komunës së Prishtinës, Obiliqit…

Mustafa vlerëson ndihmën e BB në energji

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, u takua me drejtoreshën e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Ellen Goldstein. Gjatë takimit, ku ishin të pranishëm edhe ministrat Blerand Stavileci dhe Avdullah Hoti, kryeministri…

Mustafa: Trepça në rrugën e zhvillimit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, së bashku me ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci dhe ministrin e Financave, Avdullah Hoti, ka vizituar Ndërmarrjen Trepça, ku është takuar me drejtuesit e menaxhmentit,…

Trepçës i duhet kohë për rikthim

Gjigantit metalurgjik Trepça, që dikur numëronte mijëra punëtor, sot thuhet se i duhet kohë të rimëkëmbet, por me një punë, kjo mund të arrihet në periudhat e ardhshme. Profesori universitar i ekonomisë, Muhamet Mustafa, tregon për…

Mustafa: Trepça është e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka theksuar sot se ‘Trepça’ paraqet sinonim për Kosovën. Këtë deklaratë ai e bëri në mbledhjen e sotme të Qeverisë në rendin e ditës së të cilës ishte Projektligji i i ri për gjigantin metalurgjik…

Mustafa: Më 2 nëntor ligji për Trepçën

Kreu i ekzekutivit, Isa Mustafa, në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës ka thënë se Ligji për “Trepçën”, do të jetë në fuqi më 2 nëntor. Mustafa po ashtu ka siguruar punëtorët e gjigantit metalurgjik, se asnjë punëtorë i “Trepçës” nuk…

Roli i KOSTT, i pazëvëndësueshëm

Roli i Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Kosovës (KOSTT) në qëndrueshmërinë dhe stabilitetin e sistemit elektroenergjetik të vendit tonë është i pazëvendësueshëm. Kështu u vlerësua gjatë vizitës që Kryeministri i Kosovës,…