Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ministria

Dy HEC-et në Gjirokastër, MIE shpall fituesin

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka shpallur operatorin fitues të procedurave të prokurimit të tenderave për dy hidrocentrale të reja pranë qytetit të Gjirokastrës. Bashkimi i Përkohshëm i Shoqërive “Favina” sh.p.k dhe “Gener 2”…

Në ankand objektet e Ndërmarrjes së Prodhimit të Çelikut

NJOFTIM I MINISTRISË SË FINANCAVE DHE EKONOMISË Nr. 17849/1, datë 7.12.2017 PËR SHITJE ME ANKAND TË OBJEKTEVE NË ADMINISTRIM TË NDËRMARRJES SË PRODHIMIT TË ÇELIQEVE, ELBASAN, TË MINISTRISË SË FINANCAVE DHE EKONOMISË DHE TË MINISTRISË…

MZHE po i hap rrugë zhvillimit të Trepçës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka vizituar sot  Ndërmarrjem Trepça. "Në mëngjesin e sotëm, si pjesë e premtimeve për të rregulluar problemet e Trepçës, isha në vizitë në këtë ndërmarrje ku u takova me ekzekutivin dhe…

Dy termocentrale me konçesion

Një vendim i fundit i qeverisë për një ndryshim tek ligji “Për koncesionet dhe Partneritetin Publik Privat” ka marrë vëmendje të gjerë, duke e vënë theksin tek përjashtimi që do të kenë nga skema tipike e PPP kërkesat e investitorëve…

Albgaz do kalojë te ministria e financave dhe ekonomisë

Kompania publike e gazit Albgaz sh.a e cila do të funksionojë si një operator i kombinuar duke kryer veprimtarinë e operatorit të sistemit të transmetimit dhe operatorit të sistemit të shpërndarjes së gazit natyror në vend mori të mërkurën…