Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ministerial

Mblidhen në Bukuresht ministrat e energjisë

Qendra rumune e Energjisë në bashkëpunim me Qendrën për Dialog dhe Bashkëpunim do të mbajnë një Konferencë Ministrore në Bukuresht. Konferenca do të zhvillohet nga data 8 deri në 10 nëntor, ku do të marrin pjesë ministrat e Energjisë nga…

Ministrat e jashtëm mblidhen në Durrës për energjinë

Ministrat e jashtëm të Ballkanit Perëndimor po zhvillojnë në Durrës një takim të përbashkët ku do të diskutojnë për projektet rajonale, në fusha si transporti dhe nergjia. Ky takim vjen katër muaj përpara atij që do të mbahet në Paris mes…

Ministeriali i Brukselit vlerëson reformat në energjitikë

Komisioni Evropian organizoi në Bruksel takimin ministerial të vendeve të Ballkanit Perëndimor mbi Energjinë dhe Transportin. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin ministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Komisioneri për Zgjerimin dhe…

Gjiknuri: Drejt një bashkimi energjitik

Fjala e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë Z. Damian Gjiknuri në takimin e 13-të të Ministrave të Komunitetit të Energjisë mbajtur në Tiranë Përshëndetje të gjithëve, Ju falenderoj për pjesëmarrjen, Komuniteti i Energjisë dhe…

Gjiknuri në këshillin e ministrave për TAP

Diskutimet për ecurinë e Korridorit Jugor të Gazit mblodhën sot në Baku Ministrat e Energjisë së Azerbajxhanit, Shqipërisë, Gjeorgjisë, Greqisë, Italisë, Turqisë, Bullgarisë dhe zv.presidentin e Komisionit Evropian. Takimin e përshëndeti…