Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

memorandum

Kosovë, komisioni i zgjedhjeve memorandum me KEDS

Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit me Kompaninë Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS). Qëllimi i këtij Memorandumi është përcaktimi i kushteve dhe mënyrës së…

Kosova nënshkruan memorandumin për gaz e energji

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka po merr pjesë në takimin e nivelit të lartë të iniciativës për Konektivitet me Gaz të Evropës Qendrore dhe Juglindore (CESEC)  që po mbahet në kryeqytetin e Rumanisë - Bukuresht, me ç’rast palët…

BERZH, memorandum për energjinë diellore

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri dhe Drejtori i BERZH në Shqipëri z.Matteo Colangeli nënshkruan sot në Tiranë një Memorandum Mirëkuptimi për nxitjen e investimeve të qëndrueshme për gjenerimin e energjisë diellore.…

MEI: Sqarim për memorandumin e AlbGaz

Duke marrë shkas nga disa spekulime të hedhura në media dhe konstatime krejtësisht të pavërteta rreth aktivitetit dhe angazhimeve të ndërmarra nga kompania shtetërore e gazit Albgaz Sh.a, Ministria e Energjisë dhe Industrisë sqaron…

Albgaz & DESFA nënshkruajnë memorandum

Në Tiranë u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit midis kompanisë shtetërore të gazit “Albgaz sh.a” e përfaqësuar nga administratori Z. Klodian Gradeci dhe kompanisë shtetërore greke të transmetimit të gazit natyror “DESFA”, e përfaqësuar…

Grupimi mjedisor kërkon memorandum HEC-esh

Në ditën botërore të Ujit grupimi “Të mbrojmë lumenjtë” kërkon moratorium për hidrocentralet në Shqipëri, që do të ndalonte për një periudhë 3-vjeçare zbatimin e këtyre projekteve. Olsi Nika, drejtor i Eco Albania shprehet se gjendja…

Gjiknuri-Stavileci nënshkruajnë memorandumin

Ministri i Energjisë dhe Industrisë së Shqipërisë Z.Damian Gjiknuri dhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik të Kosovës z.Blerand Stavileci nënshkruan sot në Prishtinë një memorandum bashkëpunimi. Ky Memorandum ka objekt bashkëpunimin ndërmjet…

Kosova refuzon memorandumin e energjisë

Republika e Kosovës ka refuzuar të nënshkruajë Memorandumin e mirëkuptimit për parimet e përgjithshme dhe veprimet konkrete që do të ndërmerren për zhvillimin e një tregu rajonal të energjisë. Në Memorandumin e mirëkuptimit që është…

Nënshkruhet memorandumi për “Kosovën e Re”

Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZHE) sot nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për Termocentralin “Kosova e Re” me kompaninë “Contour Global”. Pjesëmarrës në këtë ngjarje do të jenë përfaqësuesit më të lartë shtetëror, përfshirë…

Bankers, bashkëpunim me bashkinë Roskovec

Bankers ka kënaqësinë të njoftojë nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit me Bashkinë e Roskovecit, për studimin e fizibilitetit për hartimin e projektit e furnizimit me ujë, për të gjithë banorët e Marinzës. Ky memorandum mirëkuptimi…