Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

liberalizim

Në pritje të liberalizimit, zgjerohet tregu

Në pritje të hapjes së tregut të energjisë dhe veçanërisht shtimit të investimeve në sektorin privat të energjisë, numri i kompanive që licencohen për prodhimin dhe tregtimin e energjisë ka ardhur në rritje. Sipas të dhënave të  Entit…

KEDS, jo më i vetmi operator në Kosovë

Tregjet e hapura apo të liberalizuara të energjisë elektrike do të sjellin rritje të konkurrencës në mes të aktorëve në tregun e Kosovës, duke ndikuar kështu edhe në ngritje të cilësisë, thonë përfaqësues të Zyrës së Rregullatorit për…

Kosovë, nis liberalizimi i çmimeve të energjisë

Në Kosovë nisi liberalizimi i tregut të çmimeve të energjisë elektrike duke pësuar ndryshime thelbësore të rregullimit të këtyre çmimeve. Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) nga sot do të jetë rregullues i çmimeve të energjisë vetëm…

Kosovë, në prill liberalizohet tregu i energjisë

Zyra e Rregullatorit të Energjisë organizoi sot një tryezë diskutimi për Liberalizimin e Tregut të Energjisë. Ushtruesi i detyrës së kryesuesit të Bordit në ZRRE, Krenar Bujupi, theksoi se qëllimi i kësaj konference është për…

Kosovë, diskutohet liberalizimi i tregut të energjisë

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) dhe projekti Repower i USAID organizuan një tryezë diskutimi uar në lidhje me liberalizimin e tregut të energjisë elektrike në vend. Aktualisht ZRRE është në fazën e rishikimit të legjislacionit…