Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

lëngshëm

Konkurrenca mbyll hetimin për gazin e lëngshëm

Autoriteti i Konkurrencës vendosi të mbyllë procedurën e hetimit të thelluar në treg për produktin gaz i lëngshëm, për konsumin familjar dhe për bizneset. Bëhet fjalë për të gjitha segmentet e tregut të ngarkim- shkarkimit, importit,…

Kroaci, në rradhë për terminalin e gazit të lëngshëm

Rreth 20% e financimeve të Komisionit Europian do të përdoren për krijimin e masave lehtësuese në këtë sektor. Sipas një raporti të Komisionit Europian, më shumë se 100 milionë dollarë amerikanë do të përdoren në mbështetje të një…

Rritet akciza për gazin e lëngshëm

Qeveria ka planifikuar që në janar të vitit të ardhshëm të aplikojë akcizë për gazin e lëngshëm në nivelin 3 lekë për litër. Ministria e Financave ka arsyetuar se kjo masë ka qëllim përafrimin me standardet e BE-së dhe të vendeve të rajonit…

Nis abuzimi. Rritet çmimi i gazit të lëngshëm!

Në prag të stinës së Dimrit një prej aktiviteteve që lulëzon është edhe tregu i bombolave të gazit të lëngshëm. Prej vitesh ligjet e miratuara prej Parlamentit dhe qeverisë qëndrojnë në letër, por nuk zbatohen, duke u bërë jo në pak raste…