Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

kritika

Sekretariati i Energjisë, opinione për Shqipërinë

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë i ka dërguar Shqipërisë dhe Bosnje-Hercegovinës opinionet në lidhje me angazhimet e ndërmarra për eficiencën e energjisë përkatësisht për periudhën 2013-2014. Në dokument thuhet se Shqipëria dhe…

Gjiknuri, kritika Operatorit të Shpërndarjes

Ministri i Energjisë Damian Gjiknuri ka paralajmëruar furtunë në strukturat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Gjatë një mbledhje analizë të zhvilluar me drejtuesit e saj pa praninë e mediave Gjiknuri ka folur me tone…

NATO kritikon Bullgarinë për South Stream

Përkrahja e Bullgarisë, Austrisë, Italisë dhe vendeve të tjera për gazsjellësin “Rryma Jugore” tregon mospërputhjen midis deklaratave të BE-së dhe rezultateve konkrete të politikës së përbashkët evropiane. Kjo theksohet në një analizë të…