Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

kontrata

Gjiknuri: Po diskutojmë dhënien e kontratave BOO

Qeveria shqiptare po shqyrton mundësinë e dhënies së kontratave koncesionare BOO, çka do të thotë se pas periudhës së ndërtimit dhe shfrytëzimit, të kalohet në pronësi. Gjithçka është bërë me dije nga ministri i Infrastrukturës dhe…

OSHEE shtyn afatin për përditësimin e të dhënave

Vendosja e afatit 31 Janar dhe rezervimi i të drejtës për ndërprerjen e  energjisë elektrike në rast mospërditësimi të të dhënave, ka shtuar fluksin e abonentëve në pikat e autorizuaRa për përditësimin e të dhënave. Procesi i…

Tenderi problematik i KEK-ut

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka më shumë se 24 muaj që nuk po mund ta mbyllë procesin e prokurimit për furnizim me klima industriale. Përfaqësues të kompanisë private “Primus Engineering” po e akuzojnë KEK-un për shumë parregullsi…

KEK, kemi finalizuar mbi 74 kontrata

Procesi i nënshkrimit të kontratave/marrëveshjeve me banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë është duke shkuar sipas dinamikës së paraparë dhe sipas procedurave të parapara ligjore. Kështu bënë të ditur Korporata Energjetike e Kosovës…

Konçesionet e naftës, ja zgjidhjet që po diskutohen

Viti 2018 duket të jetë një vit tejet dinamik për sektorin energjetik parë ky në disa dimensione, së pari vijimi i zbatimit të modelit të ri të tregut të energjisë elektrike, së dyti gazsjellësi TAP dhe gazifikimi dhe së treti rifreskimi i…

Kontratat konçensionare kalojnë tek OSHEE

Përmbyllet procesi i kalimit të kontratave koncesionare për blerjen e energjisë elektrike të prodhuesve privatë nga KESH tek OSHEE. Sipas burimeve nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë, me firmosjen këtë javë të Marrëveshjes së Kalimit…