Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

koka

Koka: Aksion në industrinë hidrokarbure

Ministri i Mjedisit, Lefter Koka inspektoi impiantin e pastrimit të grykëderdhjes së lumit Shkumbin, të njohur si një nga grykëderdhjet më problematike në vend. Pasi përfundoi inspektimin e impiantit Ministri Koka e vlerësoi maksimalisht…

Koka dhe Devoll Hydropower mbjellin pemë

Ministri i Mjedisit Z. Lefter Koka dhe Drejtori i Projektit Hidroenergjetik te Devollit, Z. Ola By mbollën pemë në Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve në Gramsh. Ky projekt zhvillohet në kuadër të programit të ripyllëzimit që kompania ka në…

Kontroll makinave të vjetra dhe karburanteve

Ministri i Mjedisit, Lefter Koka ka bërë publike disa nga vendimet që do të ndërmerren në kuadër të marrëveshjes së nënshkruar në Francë për ngrohjen globale. Ato kanë të bëjnë me transportin dhe hidrokarburet. Ministri Koka e konsideron…

Koka: Bankers të rekuperojë dëmet

Banorët e fshatit Marinzë e pritën me një formë proteste ministrin e Mjedisit, Lefter Koka. Ata kërkuan me ngulm zgjidhjen e menjëhershme të situatës dhe mospërsëritjen e katastrofave të tilla. Banorët janë ankuar për ndotjen alarmante…

Debitor ndaj OSHEE, shkarkohet kryeinspektori

Ministri i Mjedisit Lefter Koka ka shkarkuar nga detyra kryeinspektorin e Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujërave në Gjirokastër. Kristaq Thimio rezulton të jetë debitor ndaj OSHEE-së. Në këtë Ministri, Thimio është…

Vjedhja e energjisë, inspekton ministri Koka

Ministri i Mjedisit Lefter Koka ka marrë pjesë në aksionin e nisur nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike për prerjen e lidhjeve te paligjshme. Aksioni radhës u përqendrua në zonën e Tiranës së Re pas Universitetit të Arteve…

Koka: Rrisim burimet e rinovueshme të energjisë

Ministri i Mjedisiti Lefter Koka ka marrë pjesë sot në Konferencë Ndërkombëtare Mjedisore me temë “Ndryshimet klimatike dhe ekonomia e gjelbër” që u zhvilluar në kryeqytetin e Serbisë, në Beograd. Ministri Koka ka shprehur në këtë…

Industria nxjerrëse të rehabilitojë mjedisin

Ministri i Mjedisit Lefter Koka merr pjesë në Forumin me temë “Promovimi i nismës për transparencë në industrinë nxjerrëse dhe përfitimi i komuniteteve”. Gjatë këtij forumi të organizuar nga EITI (Extractive Industries Transparency…

“Taksa mbi naftën nuk do të rrisë çmimet e saj”

Sipas llogarive të qeverisë, efekti i transmetimit tek qytetari i rritjes së taksës së naftës është 0.1 lekë. Kryeministri Edi Rama së bashku me dy ministra të kabinetit të tij, Arben Ahmetaj dhe Lefter Koka, kanë mbledhur disa qytetarë…