Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

kesh

KESH paditet në Gjykatë nga komuna Fierzë

Ka përfunduar në Gjykatën Administrative të Apelit, padia e Komunës Fierzë kundër Korporatës Energjetike Shqiptare për shkak të taksave të papaguara nga kjo e fundit. Në padinë e ngritur, Komuna kërkon taksat e prapambetura bashkë me…

KESH achieves a profit of 4.5m euro due to rainfall

The profit of the Albanian Electricity Corporation KESH as a result of the sale of energy from 29 November to 18 December amounts to over 4.5m euros. This amount is expected to be many times higher throughout December, as KESH has also…

Siguria e HEC-eve, 12 mln euro shtesë

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të marrë të paktën 12 milionë euro shtesë për projektin e sigurisë së digave. Ky i fundit ka nisur zbatimin nga viti 2008 dhe ka përqendruar punën në disa komponentë që së fundmi i janë shtuar edhe…

KESH, nën lupën e audituesve të jashtëm

Pasqyrat financiare të Korporatës Elektroenergjitike Shqiptare do të vihen nën lupën e auditimit nga një ekip auditorësh të lartë, duke nisur nga viti i ardhshëm. Për procesin e auditimit të bilanceve për vitet 2017, 2018 dhe 2019, shoqëria…

KESH rrit prodhimin për të përballuar shiun e fundjavës

Korporata Elektoenergjetike Shqiptare ka dalë sërish në treg të lirë për të shitur 38 500 MWh energji në datat 8-14 dhjetor 2017. Kërkesa e saj është për të shitur në dy lote, ku në të parin është parashikuar një sasi prej 28 000 MWh…

KESH: Situata në kaskadën e Drinit

Kaskada e Drinit, burimi kryesor energjetik në vend mbetet në parametra normalë pavarësisht prurjeve të këtyre ditëve. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njoftoi se nivelet në HEC-e mbeten brenda rregullores ndërkohë që KESH ka…

KESH del në treg për herë të tretë brenda javës

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të nxjerrë  një sasi tjetër energjie për shitje në tregun e lire. Burime nga kompania bënë me dije se sasia e disponueshme për shitje është rreth 3750 MWh. “Sasia në dispozicion është pjesa që nuk…

Prurjet, KESH hap proçedurën për shitjet

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare ka hapur  sot (30 nëntor) procedurën e dytë të shitjes së energjisë në treg të lirë. Bëhet fjalë për një procedurë me dy lote ku loti i parë synon shitjen e energjisë për datën 1 dhjetor të ndarë në…

KESH i rikthehet eksportit për vetëm dy ditë

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare njoftoi se per dy ditët e fundit të nëntorit sot (29 nëntor) dhe 30 nëntor do të shesë energji në treg të lirë. Referuar dokumentetit të hapjes së ankandit bëhet me dije se profili i shitjes do të jetë…