Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

kek

Bordi i KEK-ut merr vendimin për pagat

Çështja e rritjes së pagave për punëtorët e KEK-ut ishte shkas i protestës të organizuar të enjten nga sindikalistët e kësaj korporate. Pas kësaj proteste, kjo sindikatë e re e KEK-ut, ka paralajmëruar një grevë e cila do të fillojë nga…

3700 aplikime për vende pune në KEK

Afro 3.700 persona kanë aplikuar për punësim në konkursin e shpallur nga Korporata Energjetike e Kosovës për 93 vende të lira, shkruan sot Koha Ditore. Ky konkurs ishte hapur vetëm për banorët e zonës së prekur nga mihja sipërfaqësore Hade…

Punëtori i KEK-ut humb jetën në vendin e punës

Korporata Energjetike e Kosovës ka bërë te ditur se mbrëmë pas mesnatë në vendin e punës, aksidentalisht ka humbur jetën një nga punëtorët me të devotshëm të Korporatës Energjetike të Kosovës. Tekniku i inxhinierisë, Fehmi Salihu, ka…

Tenderi problematik i KEK-ut

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka më shumë se 24 muaj që nuk po mund ta mbyllë procesin e prokurimit për furnizim me klima industriale. Përfaqësues të kompanisë private “Primus Engineering” po e akuzojnë KEK-un për shumë parregullsi…

KEK, kemi finalizuar mbi 74 kontrata

Procesi i nënshkrimit të kontratave/marrëveshjeve me banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë është duke shkuar sipas dinamikës së paraparë dhe sipas procedurave të parapara ligjore. Kështu bënë të ditur Korporata Energjetike e Kosovës…

Punëtorët e KEK kërcënojnë me protesta

Rritja e kostos së shpronësimeve në Shipitullë dhe në një lagje të fshatit Hade, ka bërë që gjendja financiare e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), të mos jetë stabile. Rrjedhimisht kjo gjendje ka zvogëluar mundësitë për plotësimin…

VV: Minierat e KEK po dëmtohen qëllimisht

Në tryezën e mbajtur sot nga Komiteti për Energjitikë i Vetëvendosje!-s me temë “Sfidat e energjitikës - problemet në minierat e qymyrit” mbajtën prezantimet e tyre Kryetari Visar Ymeri, Drejtuesi i Komitetit për Energjetikë, Naim Hoxha,…