Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ishti

Kur inspektoriati katandiset lesh e li…

Po e nis me një dokument zyrtar: Një auditim i detajuar e mjaft cilësor i Kontrollit të Lartë të Shtetit të vitit 2015 “Performanca e IQT në garantimin e cilësisë së tregtimit të naftës dhe nënprodukteve të saj në Shqipëri”, evidenton që…

Instalimet e gazit, ISHTI gjobit 13 biznese

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial gjobiti gjatë nëntorit 13 biznese për shkak të parregullsive të konstatuara gjatë kontrollit të ushtuar pranë tyre. Ky numër subjektesh të penalziuara ka ardhur në rënie nga muaji në muaj pas…

Gjobiten 62 karburante dhe hotele

Përgjatë muajit gusht, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka gjobitur 62 subjekte të tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike. Vlera e gjobave…

ISHTI-t i bashkohen AKSEM dhe AKBN

Reformës radikale në administratën publike, e cila pritet të shënjojë mandatin e qeverisë ‘Rama 2’, nuk do t’i shpëtojnë as inspektoratet në Shqipëri. Skema e funksionimit, organizimit, fusha e veprimit dhe kompetencat e 16…

Gjobiten 19 pika karburanti, nuk plotësonin kushtet

Inspektoriati Shtëtëror Teknik ka gjobitur 19 karburante gjatë muajit mars. ISHTI bën me dije se gjobat janë vendosur për mungesë cilësie por edhe për mungesë dokumentacioni. Në total ISHTI ka vendosur 7.2 milionë lekë gjoba.…

Bombolat e gazit, janë importuar 70.000 të reja

Incidentet e vazhdueshme me bombolat e gazit sjellin gjithmonë në vëmendje kujdesin që duhet të tregojnë qytetarët. Në shumë raste shkak i këtyre incidenteve janë bombolat e konsumuara. Por me ndryshimet që ju bënë ligjit një vit më parë…

Tragjedia në Tepelenë, ISHTI: Shkak rrjedhja e gazit

Inspektoriati Shtetëror Teknik pas inspektimit në Tepelënë ku humbën jetën nëna dhe foshnja 8 muajsh ka dalë në konkluzion se ngjarja ndodhi për shkak të rrjedhjes së gazit. Sipas ISHTI bombula nuk kishte shpërthyer dhe nuk kishte shenja…

ISHTI, informacion paraprak për ngjarjen në rafineri

Informacion paraprak nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial(ISHTI) në lidhje me ngjarjen e ndodhur në Repartin e Hidropastrimit të KPTHN Ballsh Impianti i hidropastrimit është një nga repartet kryesore të rafinerisë së naftës…

Shpërthen bombola në Vlorë, shkak pakujdesia

Në qytetin e Vlorës është shmangur një tragjedi e cila mund t’i kishte marrë jetën një gruaje. 61 vjeçarja ka qenë duke montuar një bombol gazi në kushte shtëpie teksa ka rrjedhur gazi, e për pasojë gruaja ka marrë djegie të lehta në…