Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

inspektoriat

ISHTI-t i bashkohen AKSEM dhe AKBN

Reformës radikale në administratën publike, e cila pritet të shënjojë mandatin e qeverisë ‘Rama 2’, nuk do t’i shpëtojnë as inspektoratet në Shqipëri. Skema e funksionimit, organizimit, fusha e veprimit dhe kompetencat e 16…

ISHT gjobit 11 karburante

Nga inspektimet e bëra nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial për periudhën Qershor 2017 janë gjobitur 11 subjekte. Më poshtë gjeni listën e subjekteve si dhe informacionin përkatës për secilin subjekt”, -  thuhet në një njoftim…

Spiecapag përplaset me inspektoriatin e mjedisit

Kompania franceze Spiecapag e cila është edhe kompania që po ndërton pjesën tokësore të gazjellësit TAP në Shqipëri duket se ka pasur një përplasje me Inspektoratin e Mjedisit lidhur me një masë administrative prej 500 mijë lekësh të…

Gjobiten 19 pika karburanti, nuk plotësonin kushtet

Inspektoriati Shtëtëror Teknik ka gjobitur 19 karburante gjatë muajit mars. ISHTI bën me dije se gjobat janë vendosur për mungesë cilësie por edhe për mungesë dokumentacioni. Në total ISHTI ka vendosur 7.2 milionë lekë gjoba.…

ISHTI, informacion paraprak për ngjarjen në rafineri

Informacion paraprak nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial(ISHTI) në lidhje me ngjarjen e ndodhur në Repartin e Hidropastrimit të KPTHN Ballsh Impianti i hidropastrimit është një nga repartet kryesore të rafinerisë së naftës…

Gjobiten 19 karburante, nuk përmbushin kushtet

19 subjekte të tregtimit të karburanteve dhe të gazit janë gjobitur pasi nuk përmbushnin kriteret e vendosura në ligj. Inspektorati Shtetëror Teknik pas inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë ka vërejtur…

ISHTI gjobit 33 subjekte tregtimi

Inspektoriati Shtetëror Teknik gjobit 33 subjekte private për muajin prill. Gjatë inspektimeve të kryera në të gjithë vendin në 693 subjekte private inspektorët kanë vendosur ndëshkimin për të gjitha subjektet e tregtimit me shumicë e…

ISHTI, 140 gjoba në 3 muaj

Në 90 ditë Inspektoriati Shtetëror Teknik e Industrial ka kryer në total 1618 inspektime, duke vendosur 140 gjoba ndaj subjekteve me shkelje. Inspektoriati ka bërë bilancin tre mujorit të parë të punës për vitin 2016, nga i cili rezulton…

ISHTI gjobit 41 subjekte për marsin

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse për muajin Mars 2016. Fokusi i kontrolleve të kryera…

Tregtimi i gazit, shtohen kontrollet

Përdorimi dhe tregtimi i gazit të lëngshëm është një rrezik konstant për këdo. Duke marrë shkas nga ngjarjet e fundit Këshillli i Ministrave miratoi një VKM ku përcakton qartë rregullat e tregtimit të gazit të lëngshëm. Eksperti i…