Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

hidroenergjitike

Çfarë e pengon zhvillimin e hidroenergjitikës

Ka shumë arsye për mungesën e zhvillimit të sektorit hidroenergjetik në Ballkan, përfshi këtu edhe Shqipërinë. Është Komisioni Europian që ka realizuar një studim mbi zhvillimin e sektorit hidroenergjetik e ku rendit potencialin e munguar,…

Informacion mbi situatën hidroenergjitike

Sasia e lartë e reshjeve gjatë dy javëve të para të Janarit ka përmirësuar ndjeshëm situatën hidroenergjitike në HEC-et e Kaskadës së Drinit. Bilanci energjitik është rritur me rreth 437.000 MWH. Rezerva energjitike është shtuar me…

Informacion mbi situantën hidroenergjitike

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare po ndjek nga afër situatën hidroenergjitike në vend me synim ruajtjen e kuotave në basenet ujëmbledhëse të HEC-eve të Kaskadës së Drinit dhe administrimin optimal të prurjeve. Sasia e madhe e…