Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

hetim

Rafineria e naftës nën hetim për ndotjen e lumit

Nëpërmjet një njoftimi për shtyp të përpiluar të premten dhe të shpërndarë të shtunën, Drejtoria e Policisë në Elbasan njoftoi se rafineria e  ndërtuar në fshatin Balldren të njësisë administrative Papër – e cila filloi punë në vitin 2016,…

Kasat te karburantet, mbyllet hetimi i Konkurrencës

Tregu i shërbimit të mirëmbajtjes së pajisjeve fiskale të tregtimit të karburanteve u përfshi në fund të vitit 2017 dhe në fillim të këtij viti nga një problematikë që erdhi si rrjedhojë e heqjes së licencës nga ana e Ministrisë së…

CEZ-DIA Ismailaj kërkon pafajësi

U dënua me 11 vite burg nga gjykata penale e Tiranës për skandalin e borxheve të CEZ, Kastriot Ismailaj kërkon pafajësi në Apel. ReportTv ka mësuar se Ismailaj ka depozituar ankim të dënimit të tij më 8 nëntor 2017 dhe pritet që gjykata…

CeZ, hetohet në Çeki transferta

Skandali CEZ bën bujë edhe në Çeki, teksa këtë të hënë gazeta më e madhe çeke, IDNES është hapur pikërisht me këtë ngjarje, ku thekson se hetimet kanë nisur edhe në Pragë. Në artikull kjo gazetë investigon transfertën 6.8 mln euro të CEZ…

Konkurrenca mbyll hetimin për gazin e lëngshëm

Autoriteti i Konkurrencës vendosi të mbyllë procedurën e hetimit të thelluar në treg për produktin gaz i lëngshëm, për konsumin familjar dhe për bizneset. Bëhet fjalë për të gjitha segmentet e tregut të ngarkim- shkarkimit, importit,…

Transgazi rumun hetohet nga Komisioni Europian

Operatori i Sistemit të Transmetimit të Gazit në Rumani, Transgaz është zyrtarisht nën hetim nga Komisioni Europian, për të kuptuar nëse ka penguar qëllimisht eksportet e gazit nga Rumania në drejtim të vendeve të BE. Komisioni do të…

Nëndrejtori i AKBN nën hetim për abuzim me detyrën

Dy kompani nën pronësi të nëndrejtorit të AKBN-së, Bardhi Meli – kandidat për deputet i LSI-së në zgjedhjet parlamentare – përfituan dhjetëra mijë dollarë nga një kompani nafte, e cila është nën hetim nga Prokuroria për kontrabandë, pastrim…

Hetim i thelluar në tregun e gazit

Autoriteti i Konkurrencës hapi procedurat për një hetim të thelluar në të gjitha segmentet e tregut të ngarkim shkarkimit, importit, depozitimit dhe shitjes me shumicë të produktit gaz i lëngshëm i naftës për konsum familjar dhe biznes”.…