Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

gjykata

Skandali i arit

Një rast gjyqësor në Nju Jork “bën të dridhet” Presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan. Tregtari i arit hedh dritë mbi gjithçka Një gjykatë federale në Nju Jork mbase nuk është vendi i duhur për të akuzuar institucionet…

Gjykata: Ndërtimi i HEC-it mbi Valbonë, i ligjshëm

Gjykata Administrative rrëzon padinë e banorëve për ndalinimin e ndërtimit të HEC në Valbonë. Sipas vendimit e gjykatës ndërtimi i HEC-ve është konsideruar e ligjshme. Gjykata rrëzoi padinë e banorëve të njësisë administrative Markgegaj.…

Administrativja nis gjykimin për HEC-in në Valbonë

Pas 11 seancash Gjykata Administrative ka nisur në themel gjykimin e padisë së banorëve të fshatit Dragoni në Tropojë të cilët kundërshtojnë ndërtimin e hidrocentralit. Seanca e radhës për këtë gjykim do të mbahet më 27 tetor aty ku…

Investimet e Bankers do varen nga arbitrazhi

Flet Zv.presidenti i Operacioneve dhe Prodhimit të Bankers Petroleum, Guangqing Zhang Ritmet e investimit dhe nivelet e prodhimit të Bankers Petroleum, eksportuesit më të madh në vend, që shfrytëzon me koncesion fushën naftëmbajtëse të…

Porkuroria kërkon 15 vite burg për Ismailajn

Prokuroria e kryeqytetit kërkon 15 vite burg për ish-administratorin e kompanisë DIA, Kastriot Ismailajn, ndërsa i janë konfiskuar rreth 4.5 milionë euro të cilat kalojnë në favor të shtetit. Shumat e konfiskuara, të gjetura në disa…

ZRRE nuk zbaton vendimin e gjykatës

Në mungesë të Bordit Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) nuk do ta zbatojë aktvendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës, përmes të cilit kërkohet që të shtyhet ekzekutimi i vendimit që energjia elektrike e cila shpenzohet nga…

Italia: Mungesa e energjisë nuk e cënon jetën

Për Gjykatën Supreme lidhjet abuzive të energjisë elektrike nuk justifikohen me varfërinë. Ata që dëmtojnë rrjetin elektrik dhe abuzojnë me energjinë me pretendimin se nuk kanë para për të paguar faturat nuk kanë të drejtën e faljes pasi…

Shkodër, plagoje për energjinë e papaguar

Arrest me burg ka dhënë masën e sigurisë Gjykata e Shkallës së Parë Shkodër për Dedë Gurin 60 vjecarin i cili është autori i plagosjes së 33 vjecarit Fatmir Zyla ngjarje e ndodhur në Unazen Lindore të Qytetit të Shkodrës mbrëmjen e 3…