Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

gjoba

Instalimet e gazit, ISHTI gjobit 13 biznese

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial gjobiti gjatë nëntorit 13 biznese për shkak të parregullsive të konstatuara gjatë kontrollit të ushtuar pranë tyre. Ky numër subjektesh të penalziuara ka ardhur në rënie nga muaji në muaj pas…

Gjobiten 62 karburante dhe hotele

Përgjatë muajit gusht, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka gjobitur 62 subjekte të tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike. Vlera e gjobave…

Peugeot rrezikon të gjobitet për ndotje

Gjiganti francez i prodhimit të automjeteve PSA (PSA Peugeot Citroën) mund të përballet me një gjobë prej 5 miliardë eurosh pasi akuzohet se ka shitur rreth 2 milionë automjete me motor diesel të modifikuar. Sipas njoftimeve mediake,…

Minierat, MEI refuzon rishikimet e masave

Në korrik Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka refuzuar të paktën 11 subjekte që kërkonin heqje të masës administrativë të marrë ndaj tyre. Masat për të cilat u kërkua rishikimi i përkisnin një periudhe relativisht të vjetër,…

Miratohet rregullorja e re për kompanitë e gazit

Përmes një rregulloreje të re të miratuar këtë muaj, Këshilli i Ministrave ka ashpërsuar ndjeshëm gjobat ndaj kompanive të furnizimit me gaz, që nuk respektojnë kushtet teknike dhe të sigurisë ndaj konsumatorëve. Gjobat do të vendosen…

ISHT gjobit 11 karburante

Nga inspektimet e bëra nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial për periudhën Qershor 2017 janë gjobitur 11 subjekte. Më poshtë gjeni listën e subjekteve si dhe informacionin përkatës për secilin subjekt”, -  thuhet në një njoftim…

Gjobiten 19 pika karburanti, nuk plotësonin kushtet

Inspektoriati Shtëtëror Teknik ka gjobitur 19 karburante gjatë muajit mars. ISHTI bën me dije se gjobat janë vendosur për mungesë cilësie por edhe për mungesë dokumentacioni. Në total ISHTI ka vendosur 7.2 milionë lekë gjoba.…

Gjobiten 19 karburante, nuk përmbushin kushtet

19 subjekte të tregtimit të karburanteve dhe të gazit janë gjobitur pasi nuk përmbushnin kriteret e vendosura në ligj. Inspektorati Shtetëror Teknik pas inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë ka vërejtur…

ISHTI, 140 gjoba në 3 muaj

Në 90 ditë Inspektoriati Shtetëror Teknik e Industrial ka kryer në total 1618 inspektime, duke vendosur 140 gjoba ndaj subjekteve me shkelje. Inspektoriati ka bërë bilancin tre mujorit të parë të punës për vitin 2016, nga i cili rezulton…

ISHTI gjobit 41 subjekte për marsin

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse për muajin Mars 2016. Fokusi i kontrolleve të kryera…