Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

gjiknuri

Gjiknuri në SHBA, diskutime për TAP dhe IAP

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Z.Damian Gjiknuri nisi një vizitë pune në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjatë qëndrimit në Washington dhe në New York, ai do të zhvillojë takime me funksionarë të lartë të Departamentit të…

Emërohet Bylyku, drejtori i ri i AKBN-së

Pas largimit në Eljon Semanajt si kreu i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore për të zenë vendin në krye të Hipotekave, ka ardhur edhe emërimi i ri. Me një urdhër të firmosur nga Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, datë…

Detajet e HEC-it Moglica

Pas vizitës në hidrocentralin e Moglicës, Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri ka publikuar edhe një video ku paraqitet grafikisht projekti i Kaskadës së Devollit. 2 HEC-et që po ndërtohen prej vitit 2015, Moglica…

Mblidhen në Bukuresht ministrat e energjisë

Qendra rumune e Energjisë në bashkëpunim me Qendrën për Dialog dhe Bashkëpunim do të mbajnë një Konferencë Ministrore në Bukuresht. Konferenca do të zhvillohet nga data 8 deri në 10 nëntor, ku do të marrin pjesë ministrat e Energjisë nga…