Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

fryrje

Apple ka probleme me baterinë e Iphone 8

Të paktën 8 incidente janë raportuar që kur Apple lançoi telefonat në 22 shtator. Në secilën prej këtyre rasteve problemi ka qenë i njëjtë me bateritë e telefonit të cilat fryheshin aq sa hapnin edhe kapakun e telefonit duke e bërë…

Kosovë, KEDS fryn faturat e energjisë

Konsumatorët po ankohen se faturat e fundit të KEDS-it për muajin janar janë dyfishuar krahasuar me ato të muajit paraprak. Kjo ka bërë që të shtohen radhët e gjata në sportelet e KEDS-it, ku ankesat e qytetarëve lidhur me faturat e…

Kritikojnë qeverinë kosovare për faturat e KEDS-it

Radhët e qytetareve që po bëjnë ankesa në zyrat e KEDS-it për fryrje të faturave edhe më tej vazhdojnë të jenë të gjata. Dhjetëra konsumatorë edhe ditën e së martën, ia mësynë zyrës për ankesa në KEDS, me pretendimin se këta të fundit,…

KEK: Evidentohen gabime në lexim dhe jo fryrje të faturave

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj gjatë një konference për media sot ka bërë sot publike të gjeturat e Komisionit Mbikëqyrës për trajtimin e ankesave të qytetarëve drejtuar KEK-ut lidhur me faturat e energjisë, me ç’rast ka…

Qytetarët akuzojnë KEK-un për fryrje të faturave

Instalimi i njehsorëve digjitalë ka bërë që disa qytetarë të ankohen në dyfishimin e faturave të energjisë elektrike. Ata dyshojnë në saktësinë e këtyre njehsorëve, por njëkohësisht akuzojnë KEK-un se edhe me anë të bllok-tarifave po i…