Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

diskutim

Kosovë, diskutohet pr/ligji për minierat

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe Komisioni parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri organizojn në tryezën e diskutimit “Zhvillimi i qëndrueshëm i sektorit të minierave dhe mineraleve -…

Kosovë, diskutohet liberalizimi i tregut të energjisë

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) dhe projekti Repower i USAID organizuan një tryezë diskutimi uar në lidhje me liberalizimin e tregut të energjisë elektrike në vend. Aktualisht ZRRE është në fazën e rishikimit të legjislacionit…

KOSID diskuton mbi eksplorimin e qymyrit

Konsorciumi Kosovar i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon tryezë diskutimi me temë “Interesi publik mbi eksplorimin e linjitit në Kosovë,” sot në sallën e konferencave “Orion”. Tryeza do të ketë…

Kosovë, diskutohet fiskalizimi i karburanteve

Shoqata e Kompanive të Arkave Fiskale do të shpalos mundësitë e reja për të përfunduar procesin e fiskalizimit të naftëtarëve dhe bizneseve të tjera. Kjo u bë e ditur përmes një njoftimi për media, në të cilin thuhet se do të mbahet një…

MEI, diskutohet projektligji për burimet e rinovueshme

Në ambientet e Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë u zhvillua sot një takim me grupet e interesit në kuadër të diskutimeve për projektligjin e ri për Burimet e Rinovueshme të Energjisë. Drafti i hartuar nga ministria u është shpërndarë…

Diskutohet modeli i ri i tregut dhe bursës së energjisë

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri mori pjesë sot në takimin e grupit që po punon për projektin e krijimit të Bursës Shqiptare të Energjisë dhe Modelin e ri të Tregut. Në takimin ku u prezantua studimi i bërë nga…

Replika e ministrit Gjiknuri me Pollon

Replika e Ministrit Gjiknuri me deputetin e Partisë Demokratike Genc Pollo Meqë më përmendet emrin, sepse nuk kisha ndërmend të reagoja. Në fakt, ti je personazh për ato filmat e Woodi Allen, sepse fatkeqësisht mendja të shkon aty aq sa…

Diskutimi për Materplanin e gazit

Ministria e Energjisë dhe Industrisë organizoi takimin e rradhës në kuadër të punës për hartimin e Masterplanit të Gazit në Shqipëri. Diskutimi u fokusua në vlerësimin e Kërkesës dhe Ofertës për gazin natyror, analizuar edhe me burimet e…

Gazi natyror diskutohet në Komisionin e Ligjeve

Komisioni i Ligjeve është mbledhur ditën e sotme, ku po diskutohet për gazin natyror në vendin tonë. I pranishëm në mbledhje është edhe ministri i Energjetikës, Damian Gjiknuri, i cili ka deklaruar se po kërkohen mundësi për hapa…