Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

desfa

MEI: Sqarim për memorandumin e AlbGaz

Duke marrë shkas nga disa spekulime të hedhura në media dhe konstatime krejtësisht të pavërteta rreth aktivitetit dhe angazhimeve të ndërmarra nga kompania shtetërore e gazit Albgaz Sh.a, Ministria e Energjisë dhe Industrisë sqaron…

Albgaz & DESFA nënshkruajnë memorandum

Në Tiranë u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit midis kompanisë shtetërore të gazit “Albgaz sh.a” e përfaqësuar nga administratori Z. Klodian Gradeci dhe kompanisë shtetërore greke të transmetimit të gazit natyror “DESFA”, e përfaqësuar…

TAP ndërmjetëson takimin e AlbGaz dhe DESFA

“TAP-i mbështet krijimin e një Shoqërie të Përbashkët (JV) midis AlbGaz dhe DESFA-s, e cila nëse krijohet brenda afateve të kërkuara dhe arrin një marrëveshje me TAP, do të mundësojë veprimtarinë e sigurt dhe efikase të gazsjellësit dhe…

TAP AND DESFA SIGN COOPERATION AGREEMENT

The Trans Adriatic Pipeline (TAP) has signed a Cooperation Agreement with Greek natural gas transmission system operator, DESFA. Specifically TAP and DESFA plan to enter into an agreement on day-to-day technical operation and maintenance…