Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

borxh

Rriten borxhet e “IRTC Oil”

Borxhet që investitori i cili mori për një vit në menaxhim rafinerinë e përpunimit të naftës ARMO arrijnë 64 milionë Dollarë. Përveç 46 milionë dollarëve detyrime që krijoi në Tatime, IRTC Oil nuk ka paguar edhe 18 milionë Dollarë në…

Gruaja e Taçit: borxhet tona i bleu kompania azere

Najada Taçi, bashkëshortja e Rezart Taçit, ka ndërhyrë në emisionin “Opinion” me një lidhje telefonike, ku ka pranuar se gjatë kohës që i shoqi menaxhonte kompaninë Armo,ata kanë patur borxhe ndaj shtetit, por me shitjen e kompanisë,…

Rafineria, Besnik Sulaj pranon borxhet nga tatimet

Besnik Sulaj, ka hyrë në linjë telefonike në studion e emisionit “Opinion” për të sqaruar pozicionin e tij në çështjen e rafinerisë së naftës dhe kompaninë Armo. Emri i këtij biznesmeni u lidh me kompaninë IRTC, që mori në administrim në…

Borxhet e Trepçës marrin të tatëpjetën

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale, ka mbajtur konferencën e fundvitit me ç’rast është thënë që ende ka nevojë për punë në këtë sferë, dhe njëra ndër sfidat kryesore mbetet  gjiganti metalurgjik “Trepça”. Investimet në Trepçë…

Ahmetaj: Borxhet e ARMOs, pasojë e privatizimit

Kryetari i komisionit parlamentar të ekonomisë, Erjon Braçe kërkoi shpjegime nga ministri i Financave për borxhet e mëdha që kompania ARMO ka ndaj Tatimeve. “Me 24.5 miliardë lekë borxh i trashëguar doganor, ku mbi 55 për qind e tij…

KESH në situatë të vështirë, ja arsyet

Flet Agron Hetoja, Administrator i Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) Viti 2016 ka qenë pozitiv për Korporatën Elektroenegjetike Shqiptare, sipas administratorit të saj, Agron Hetoja, si rrjedhojë e mirëmenaxhimit dhe…

OSHEE, borxhi ulet me 18.3 miliardë lekë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka publikuar të dhënat e performacës për periudhën Janar-Gusht 2017. Ashtu sikurse ka ndodhur edhe gjatë pjesës së parë të vitit, investimet në rrjet kanë mundësuar uljen e nivelit të…

Izvor-99 aktivizon përmbarimin ndaj ARMOs

Kompanitë në marrëdhënie kontraktore me rafinerinë e naftës ARMO kanë zbarkuar në gjykata dhe në përmbarim për të kërkuar arkëtimin e borxheve me forcë. Një ditë më parë përmbaruesit e ALBASE shpallen njoftimin në QKR për zbatimin e…

Energjitika në krizë financiare të trashëguar

Ndonëse viti i kaluar ishte një ndër vitet më të mirë të prodhimit të energjisë, falë reshjeve të bollshme dhe hyrjes në treg të një numri jot ë vogël të operatorëve privatë, sërish sistemi energjetik në vend ngelet ende vulnerabël në…